Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Krimi

Poslední recenze (10)

plakát

Mladý papež (2016) (seriál) 

Jude byl pro mě vždycky ten nejvíc herec. Milovala jsem jeho role ´´oprsklých spratků hodných dostat pár facek.´´ Za posledních pár let jsem ho ale v ničem pořádném hrát neviděla. Po dlouhé době se vrací do typu role pro něj jako dělané a to je podle mě né naprostej klaďas (např.Návrat do Cold Mountain), ale návrat do role ´´hajzlíka.´´ Nikdy jsem ho neviděla hrát roli tak rozporuplnou, kdy postavu nejdřív nemáte rádi, pak nechápete a nakonec oddaně milujete :-) JUDE NIKDY NEBYL TAK SEXY JAKO V ROLI PAPEŽE a dovoluji si směle říct, že jsem nikdy neviděla nikoho hrát jeho roli tak sexy!!! A já nejspíš páchám hřích tím, jak nadrženě slintám nad jeho každým dalším pohybem a slovem O:-) úžasný počin režiséra Sorrentina...nikdy jsem nic podobného neviděla. Seriál buď budete milovat nebo nenávidět ;-)

plakát

Lovec jelenů (1978) 

Váhala jsem mezi hodnocením odpad a jednou hvězdičkou. Odpad sem ještě nedala žádnému filmu, ale tenhle měl doopravdy nakročeno. Vyjímečně se mi stane, že nedokážu dokoukat film. Zkusili jsme to včera večer dokoukat do poloviny, ale oba jsme řekli, že tohle je fakt strašně nezáživná a nudná sračka...sorry ale zatím jediný dobrý film s tématem války ve Vietnamu byly Oběti války. Četa je taky příšernost, ještě se psychicky odhodlávám na Olověnou vestu. Ať žije Rambo 2, tam se alespoň něco dělo. Né v téhle parodii na film, kde hodinu čumím na ruskou svatbu a pak 20 minut jak se dva blbečci hádají o boty :-P

plakát

Lidská stonožka 2 (2011) 

Tohle byl první horor v mém životě, kdy jsem při některých scénách musela zavírat oči :-P Nikdy už to nechci vidět...je to teda ale psycho nářez ;-)

Poslední hodnocení (472)

Reklama