Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (10)

plakát

Mladý papež (2016) (seriál) 

Jude byl pro mě vždycky ten nejvíc herec. Milovala jsem jeho role ´´oprsklých spratků hodných dostat pár facek.´´ Za posledních pár let jsem ho ale v ničem pořádném hrát neviděla. Po dlouhé době se vrací do typu role pro něj jako dělané a to je podle mě né naprostej klaďas (např.Návrat do Cold Mountain), ale návrat do role ´´hajzlíka.´´ Nikdy jsem ho neviděla hrát roli tak rozporuplnou, kdy postavu nejdřív nemáte rádi, pak nechápete a nakonec oddaně milujete :-) JUDE NIKDY NEBYL TAK SEXY JAKO V ROLI PAPEŽE a dovoluji si směle říct, že jsem nikdy neviděla nikoho hrát jeho roli tak sexy!!! A já nejspíš páchám hřích tím, jak nadrženě slintám nad jeho každým dalším pohybem a slovem O:-) úžasný počin režiséra Sorrentina...nikdy jsem nic podobného neviděla. Seriál buď budete milovat nebo nenávidět ;-)

plakát

Lovec jelenů (1978) 

Váhala jsem mezi hodnocením odpad a jednou hvězdičkou. Odpad sem ještě nedala žádnému filmu, ale tenhle měl doopravdy nakročeno. Vyjímečně se mi stane, že nedokážu dokoukat film. Zkusili jsme to včera večer dokoukat do poloviny, ale oba jsme řekli, že tohle je fakt strašně nezáživná a nudná sračka...sorry ale zatím jediný dobrý film s tématem války ve Vietnamu byly Oběti války. Četa je taky příšernost, ještě se psychicky odhodlávám na Olověnou vestu. Ať žije Rambo 2, tam se alespoň něco dělo. Né v téhle parodii na film, kde hodinu čumím na ruskou svatbu a pak 20 minut jak se dva blbečci hádají o boty :-P

plakát

Lidská stonožka 2 (2011) 

Tohle byl první horor v mém životě, kdy jsem při některých scénách musela zavírat oči :-P Nikdy už to nechci vidět...je to teda ale psycho nářez ;-)

plakát

Grand Prix (1966) 

Tohle je prostě srdcová záležitost. Jeden z nejkrásnějších filmů, jaký jsem kdy viděla. Vždy, když mám chuť si pobrečet, tenhle film to jistí. Škoda, že dnes už se takové filmy netočí. Sarti forever.

plakát

Nikdy není pozdě (2015) 

Roztomilý film se skvělou Meryl v hlavní roli zhýralé matky rockerky :-) nutno říct, že tahle role (všeobecně hudební role) jí naprosto sedne. Škoda, že se filmařům nepodařilo z námětu vytřískat trochu víc než lepší průměr. Kdyby se to lépe povedlo uchopit, mohl to být pěkný ´´doják.´´ Takhle alespoň tříhvězdičková oddychovka na osamělé odpoledne :-) Závěrečná scéna je super. Nejlepší hláška filmu: Lindo, tvoje drátěnka nikoho nezajímá (odpověď na poznámku, počkej, až se objeví první šedivý vlas... a nechtěj vědět kde).

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Ačkoliv jsem milovníkem Harryho Pottera, tak tohle je brak číslo jedna. Neskutečně jsem se u toho nudila o čemž svědčí i to, že mi trvalo dva měsíce to zhlédnout na pokračování. Speciální efekty ani pěkná hudba to nezachrání. Největším problémem pro mě bylo, že se nekonalo absolutně žádné ztotožnění se s postavami. Jsou tak nudné, že mi bylo úplně jedno jestli umřou nebo přežijí. Navíc celý film působí nepřehledně a tak nějak nedotáhnutý do konce, moc jsem se v některých pasážích neorientovala a dokonce mi přišly i směšné. Přirovnala bych to k tomu, jako když se někdo snažil navázat na filmovou úspěšnost Pána prstenů Hobitem a také se snažit vycucat něco z bývalé slávy. Bohužel né vždy se to povede, stejně jako u Hobita. Ještě, že jsem si nekoupila knihu, pochybuji, že bude o mnoho lepší. Prosím hlavně netočtě pokračování!!!

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Tenhle film je prostě balzám na nervy :-) doporučuji vždy, když máte blbou náladu nebo nutkání začít se sebelitovat ;-)

plakát

Divočina (2014) 

Reese mám ráda, téma filmu mě hodně lákalo ale... já jí to prostě nevěřila. Vůbec se mě nepodařilo s hlavní postavou ´´spojit´´ a vcítit se do ní. Film mě nechal naprosto chladnou a místy jsem se u něj hodně nudila. Jediné k čemu mě film donutil bohužel nebylo zamyslet se nad osudem hlavní protagonistky nýbrž přitáhnout si víc k bradě peřinu aby mi nebyla taková zima když ve filmu je všude sníh a holka chudák spí pod stanem :-P Bohužel velké zklamání :-( třetí hvězdu dávám jen ze slušnosti k této herečce.

plakát

Orel Eddie (2016) 

Film jsme si pouštěli na doporučení s tím, že je to velká sranda. Rozhodně nás nezklamalo, že se jedná spíše o drama. Kdyby film nebyl natočený podle skutečné události, snad nikdo by nemohl věřit tomu, že je někdo takový šílenec jako Orel Eddie :-) ten srandovní človíček si vás ochočí hned od začátku svojí tvrdohlavostí a odvahou obětovat vše v cestě za svým snem. Film je dojemný, skvěle natočený kousek s nádhernou kamerou. Při závěrečném skoku jsem měla husí kůži a opravdový strach, zda to ten kluk zvládne. Skvělé herecké výkony obou hlavních postav dostávají film někam k 90%. Takže za mě tyhle ´´Britské kokosy na sněhu´´ mohu jen doporučit :-)

plakát

Co všechno věděla Maisie (2012) 

Přiznám se, že na film jsem se chtěla podívat hlavně kvůli Alexandrovi, jehož vzezření jsem si v posledních týdnech při sledování True blood tak oblíbila. Zajímalo mě, jak se mu bude dařit před kamerou v jiné tématice než pan Božský - sexy upír. Jsem moc ráda, že jsem si tenhle film nechala na deštivé sobotní odpoledne, kdy si může člověk bez výčitek zalézt do pelechu a věnovat se jen a jen sledování. Po delší době jsem viděla něco, co mě dostalo na kolena. A překvapivě to nebyl Alexander ale malá Maisie. Onata je pro mě tak trošku Haley Joel Osment v sukni. Když se na ní díváte máte totiž pocit, že je dospělá nebo spíš mnohem dospělejší než všichni ti co se kolem ní ve filmu motají a chovají se jako idioti. Podobné pocity jsem měla před lety při prvním sledování právě malého Osmenta v I.A. umělá inteligence. Ten shodně propalující pohled plný zoufalství a nepochopení proč se ti dospělí tak hnusně chovají mě tehdy také vzal za srdce a pamatuji si ho do dneška. What Maisie knew je film u kterého by se měl každý, kdo si myslí, že na prvním místě jsou kariéra a prachy, hluboce zamyslet. Je to přesně o dnešní hektické době a pokřivených lidských prioritách jejichž obětí se často stávají právě ti, kteří se nemohou bránit - děti. Celou dobu jsem měla pocit, že bych těm dvěma hňupům malou Maisie nejradši ukradla a vzala si jí k sobě domů :-) Sladký Alexander už pak byl jen třešničkou na dortu a i on a jeho roztomilá nesmělost přispěly k páté hvězdičce ;-)