Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Hudební
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční

Recenze (111)

plakát

Armáda temnot (1992) 

Úplně poprvé jsem se s Ashem setkal ve hře Army of Darkness: Defense na Android. Celkem mě v té chvíli zajímalo, jak vypadá film, podle kterého je tato hra udělána, ale stále to nebyl dotatečný impuls k tomu, abych se na film podíval, až do doby, kdy jsem začal hrát hru Poker Night 2, ve které je Ash jedna z hlavních postav. Poker night 2 je hra, co je známá hlavně vtipně pojatými referencemi na filmy, hry či seriály. Hodně takových referencí na Army of Darkness jsem nechápal úplně na 100%, tudíž jsem se rozhodl, že dám tomuto filmu šanci, i přestože jsem nikdy neviděl žádný díl Evil Dead ani nic podobného. Už od začátku film nabere skvělý spád, při kterém divák netrpělivě čeká na další dějové zvraty. #potěš-mě-bejby ... Film je napěchován akcí s prvky hororu, ale plnohodnotný horor to není. Celkově je film podařený akční „horor" se skvělou atmosférou a zajímavým příběhem. Na filmu mě ale nic zvlášť neohromilo, takže za mě lepší nadprůměr. Doporučil bych ho hlavně lidem, kteří příliš nemusejí horory, ale nevadí jim filmy s nemrtvou tématikou.

plakát

Avengers (2012) 

Avengers je podle hodně lidí nejlepší film od Marvelu, ale to je podle mě naprostá blbost. První hodina a půl filmu je jen čistě koncentrovaná nuda, která je okořeněná nezajímavým příběhem s trapnými scénami a ještě trapnějšími vtipy. Jediná věc, které jsem se zasmál, byla narážka na sobeckost Iron Mana od Capitána Ameriky: „Nedokážeš se obětovat. Zalehnout ostnatej drát, aby po tobě mohl druhej přelízt." Tato narážka byl nejlepší vtip celého filmu (tedy pokud nepovažujete celý film jako jeden velký vtip). Po celou dobu filmu jsem doufal, že se to rozjede nebo, že aspoň finální souboj bude zajímavý, ale film mě zklamal i po této stránce. Celkově film hodnotím jako další zpackaný přírůstek do MCU, který mohl být opravdu velkolepý, ale hold se mu to nepovedlo. I když film stojí za nic, aspoň poslouží jako další argument, proč je DC lepší než Marvel.

plakát

Avicii - Levels (2011) (hudební videoklip) 

Song celkem povedený, ale klip je fakt nudnej bullshit.

plakát

Avril Lavigne - He Wasn´t (2005) (hudební videoklip) 

Člověk se při sledování snaží najít něco, co ho zaujeme, ale v tomto případě by mohl hledat do nekonečna.

plakát

Bad Day (2005) (hudební videoklip) 

Takto dobře zpracovaný příběh v klipu, už se dnes moc často nevidí. Výsledkem je zajímavě pojatý klip, který má něco do sebe, narozdíl od dnešních klipů, které většinou nemají žádný smysl.

plakát

Batman (1989) 

V porovnání s Nolanovým Batmanem se na to člověk kouká trochu z jiného úhlu, ale nikoli z horšího pouze z aktuálnějšího. Hudba od Danny Elfmana filmu dává tu správnou atmosféru, kterou na Batmanovi mám rád. Na rok 1989 je to opravdu kvalitní superhrdinský film, ale když už bych někdy měl chuť na Batmana, určitě se spíš obrátím na Temného Rytíře.

plakát

Batman a Robin (1997) odpad!

Bezpochyby nejhorší film o Batmanovi, který poslal celou sérii na 8 let k ledu. Tento film snad nikdo nemůže brát vážně, protože se v něm nachází nespočet „vtipných“ momentů, kterým se ale nikdo nezasměje, spíše si člověk při nich řekne, co to asi dělá se svým životem, když promrhává svůj drahocený čas nad tímto odpadem. Nad klady tohoto filmu vůbec netřeba polemizovat, protože žádné nejsou. Batman a Robin slouží jako odstrašující případ, jak by se nikdy neměly točit filmy o superhrdinech.

plakát

Biting Elbows: The Stampede (2011) (hudební videoklip) 

Předchůdce předchůdce Hardcore Henryho, který je napěchován akcí od začátku až do konce. Zkvěle zpracované scény, u kterých se ani vteřinu nebudete nudit.

plakát

Britney Spears feat. Iggy Azalea: Pretty Girls (2015) (hudební videoklip) odpad!

Nedá se to poslouchat, nedá se na to ani dívat, tak co jiného s tím mám dělat? Snad to jenom někde zakopat a přitom doufat, že už to nikdy nikdo nevyhrabe.

plakát

Britney Spears: Someday (I Will Understand) (2005) (hudební videoklip) 

Tyto „pocitové" klipy opravdu nejsou mé oblíbené. A už vůbec ne pokud obsahují příšerný černobílý efekt a spostu bezvýznamných záběrů.