Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Hudební
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční

Recenze (111)

plakát

Flogging Molly: Float (2009) (hudební videoklip) 

Skvěle zpracovaný klip s originálním konceptem. Skvělá práce kamery a střihu, která dokonale ladila se songem samotným. Když bych tento klip porovnal s ostatními klipy z roku 2009, tak by rozhodně byl mezi nejlepšími.

plakát

Eluveitie - The Call of the Mountains (2014) (hudební videoklip) 

Dokonalé spojení keltské hudby a Metalu. Klipu se nejvíce povadla kamera společně se střihem. Dojem z klipu je naprosto grandiózní a užije si ho i divák, co Metal moc neposlouchá.

plakát

Radiohead - Burn the Witch (2016) (hudební videoklip) 

Takový klip jsem tedy rozhodně nečekal, ale rozhodně mě velice příjemně překvapil. Musím říct, že tento animovaný počin se opravdu povedl. Skvělá hudba s dokonalým klipem, co víc si přát.

plakát

Lindsey Stirling: Beyond The Veil (2014) (hudební videoklip) 

Naposto skvělá práce ze strany kamery, střihu a efektů. Dramatické záběry s Lindsey Stirling zkrátka nikdy nezestárnou. Nejlepší věcí na tomto klipu (stejně jako u mnoho jiných klipů od Lindsey Stirling) je ale rozmanitost prostředí, které diváka donutí být stále ve střehu.

plakát

Piano Guys ft. Lindsey Stirling - Mission Impossible, The (2013) (hudební videoklip) 

Dokonalá kombinace Lindsey Stirling s Piano Guys vytvořila naprosto skvělý cover s dokonalou hudbou a kvalitním klipem. Je jen škoda, že od té doby Lindsey s Piano Guys nic dalšího nanahrála, protože by to byl jednoznačně další skvost do sbírky.

plakát

Řezník: Pan Au (2016) (hudební videoklip) 

Jeden z mála případů, kdy je klip lepší než song. Moc si nedovedu představit, jak by klip vypadal v hrané verzi, tudíž sázka na animované provedení, se zde rozhodně vyplatila.

plakát

Lindsey Stirling: Crystallize (2012) (hudební videoklip) 

Naprosto bezkonkurenční Lindsey Stirling ukázala, že si bezproblému poradí i s Dubstep songem. Jediné co bych klidně vynechal byly ty podivné taneční kreace, ale to je už věc vkusu.

plakát

Woodkid : I Love You (2013) (hudební videoklip) 

Naprosto geniálně zpracovaný videoklip i song. Většinou mi vadí na klipech černobílý filtr, ale k tomuto klipu se to opravdu hodilo.

plakát

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) 

To, že jsem nikdy neviděl Pána prstenů, jsem považoval za jeden z největších filmových hříchů, co jsem kdy udělal. Rozhodl jsem se tedy, to napravit. Naštěstí jsem před tím viděl všechny díly Hobita, takže už od začátku mi vše ideálně pasovalo. No a, jak se mi to líbilo? Prakticky nemám jinou možnost než říct, že to bylo naprosto dokonalé....., ale stejně se mi Hobit líbil víc.