Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (5)

plakát

Osm hrozných (2015) 

U tohoto filmu jsem očekával a doufal jsem, že dostanu stejnou, nebo i větší dávku zábavy jako u Nespoutaný Django. Sice byl protáhlý a dlouhý začátek, ale to co si pro nás nachystal Quentin Tarantino poté mě opravdu nezklamalo a proto je tento snímek jeden z mých oblíbených.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Osobně už jsem dlouho u ničeho takto nebavil. Od začátku do konce mě to bavilo žádné mrtvé místa ve filmu a to předvedl Omar Sy to bylo neskutečné. Na tento film když se nepodíváte tak je to zločin.

plakát

Já, legenda (2007) 

Will Smith zahrál svojí roli skvěle snad jsem i sním dýchal. Začátek naprostá paráda, naladí vás do skvělé atmosféry a nějakých částech i vezme za srdce. Konec trochu horší, zdál se mi krátký a nedostal jsem to co jsem čekal, ale přesto film skvělý a určitě bych doporučil.

plakát

Sedm statečných (2016) 

Nikdy mě moc netáhlo Sedm statečných z 1960 a proto nemůžu srovnávat, ale od začátku se mi to zdálo takové táhle a upřímně jsem myslel, že to nedokoukám. Nakonec přestřelka dobrá. A troufám jsi říci že ten konec film zachránil, ale i přesto se na Sedm statečných znova nepodívám.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Upřímně mě tento snímek zklamal. Will Smith mě sice bavil, ale i tak se mi tam nehodil. Joker byl sice zahraný ze strany Joel Kinnaman dobře tedy podle mě, ale přišel mi jak plyšový medvídek a vůbec nevyvolával hrůzu. Akce dobrá občas sem tam ten vtip pobavil, ale to bylo asi vše.