Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Byl jednou jeden dům

Byl jednou jeden dům (1974)

Vynikající seriál. Využití celého hereckého potencilálu, který byl k dispozici a dobrý scénář jsou veledůležité věci, ale myslím, že v dnešní době by ani toto už nepomohlo k tak zdařilému výsledku, protože dnes všem chybí to nejdůležitější a to je DUŠE která se v konečném výsledku, vždy projeví !!! Nevím z jakého důvodu se dnešní CENZŮRA stále bojí uvedení dalšího dílu, (Byl jednou jeden dům-Barikáda ve vedlejší ulici) ve kterém jsou zobrazeny konečné životní osudy některých seriálových postav. Bylo natočeno, tak proč to nezveřejnit ??? když je ta "demokracie" !!! Malé faux pas, ve druhém dílu, při zásnubách Menšík dvakrát osloví Čepka "Dolfi" a potom se ho na pavlači ptá, jak se jmenuje !!! Obrázek u Šulcové byl napřed použit ve filmu "Homolka - tobolka" 1972 a později ve válečném filmu odehrávající se roku 1938 !!! Blbka.

F. L. Věk

F. L. Věk (1970)

Neuvěřitelně náročné dílo po všech stránkách. V dnešních podmínkách snad ani neuskutečnitelné. Pouze jedna výtka, jak je možné, že režie nedokázala správně umístit snoubence při církevních oddavkách v kostele !!! Ženich je ten hlavní aktér a z tohoto důvodu musí být napravo od nevěsty, po obřadu když vstanou z klekátka a otočí se čelem vzad k zúčastněným, je nevěsta (už paní) po pravé straně manžela, jak káže mrav !!!

Třicet případů majora Zemana

Třicet případů majora Zemana (1974)

Většina dílů je velice zdařilých, které vždy zaujmou mnoho diváků. Myslím, že by dílům do šedesátých let, dosti prospělo, kdyby byly v černobílém provedení. Je poněkud nepřirozené, když v dílech z padesátých let mají herečky dnešní oční stíny a řasy. Nemusela by potom I. Kačírková v dílu "Bestie" vypadat jako kraslice.

Žena za pultem

Žena za pultem (1977)

Dobrý seriál, hlavně, že není nekonečný, tak jako jsou dnešní stupidní seriály. Pouze mám jednu zásadní výtku. V samoobsluhách NIKDY nebyly tak nesmyslné návaly, hlava na hlavě, jak nám prezentuje režisér, je vidno, že nikdy nebyl nakupovat. Počet zákazníků se vždy potřebně reguloval počtem košíků u vchodu.