Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Biografie (4)

Jean-Claude Van Damme (herec / scenárista / střihač)

06.09.2014

Jean-Claude van Damme, vlastním jménem Jean-Claude Camille Francois van Varenberg, se narodil 18. října 1960 na okraji Berchem-Sainte-Agathe v Belgii, tedy na předměstí Bruselu. Jeho tatínek byl knihkupcem, maminka prodávala v obchodě s oblečením. Jako malý byl hubený a neduživý, a tak ho tatínek Eugene van Varenberg zapsal… (více)

Razaaq Adoti (herec / režisér)

05.01.2014

Angličan s nigerijskými kořeny Razaaq Adoti se narodil 27.června 1973. Vystudoval prestižní Central School of Speech and Drama. Mezi slavnější absolventy této university patří například Judi Dench, Jason Isaacs, Martin Freeman či Christopher Eccleston.Raz jak ho jeho kolegové v hereckých a filmových kruzích oslovují, se od… (více)

Gheorghe Muresan (herec)

28.12.2013

Tento 231 centimetrů a 143 kilo vážící chlapík Gheorghe Muresan se narodil v Tritenii de Jos v  oblasti jižního Rumunska. Navštěvoval universitu Cluj-Napoca, kde obstojně zvládal basketbal, díky kterému se později začal živit jako profesionál ve Franci.          Roku 1993 v jeho kariéře přichází velký zlom a tím je draftování… (více)

Tom Wilson (herec)

15.09.2013

Celým jménem Thomas Francis Wilson, Jr. se narodil 15.4.1959 na Floridě ve státu Pensylvánie. Již při studiu na střední škole v Radnoru uplatňoval své umělecké sklony ve školním dramatickém spolku nebo jako prezident debatního týmu. Vystudoval mezinárodní politiku na Arizona State University. Tento herec, komik, spisovatel,… (více)

Reklama