Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (989)

plakát

Templář (2011) 

Vyvíjelo se to tak, že jsem chtěl dát za 5. Ale ne, scénáristicky to dokonale pohnojili. Přeslazený konec, nerealistické načasování, průběh bitev a spousta středověkých nelgočností to strhli dolů. Bod za syrovost atmosféry, Giamattiho Bezzemka a Vladimíra Kulicha.

plakát

Zkáza zámku Herm (2007) 

Sahá po pěti hvězdách. Ještě si to rozmyslím. Dobrý příběh, skvělá výprava, pěkné holky :o) co víc si od historického příběhu z Francie lze přát...

plakát

Mezi vlky (2011) 

Lepší průměr. Bod za přírodu, atmosféru a proměny a vzpomínky Liama Neesona.

plakát

Ďábel se třemi zlatými vlasy (2009) (TV film) 

Nízké hodnocení nechápu, pohádka to není vůbec špatná a jelikož mě zasáhla v dobrém rozpoložení, nemohu jinak než hodnotit naprosto upřímně :o)

plakát

Mstitel Trinity (1970) 

Ultradrsný Terence Hill v dobrém "španělském" westernu. Kam se hrabe Clint Eastwood. Škoda toho úplného konce, tak nějak jsem si přál, aby to dopadlo krapet jinak. Proto snad strhávám jednu hvězdu, ale i tak - bylo to na podívanou super.

plakát

Zdrojový kód (2011) 

Svižný, rychle ubíhající film s napětím jak má být. Dobrý scénář i herci tentokrát nezahálí jak bych čekal. Jen ta závěrečná pointa rozdmýchala po skončení filmu debatu, jak že to vlastně skončilo :oD každopádně mám film spojený s jednou milou událostí, tudíž nemohu jinak než za 4.

plakát

Nebesa smrti (2010) 

Hrozné zklamání. Čekal jsem od toho trochu něco jiného...vlastně úplně něco jiného. Celý děj se sice odehrává v letadle, ale to, co mělo být Cthulhu, není a místo toho se děj hrozně táhne a závěrečná pointa je vážně zabijácká. Jako ok, autor chtěl mít (trapně) originální závěr... a to jsem se na to tak těšil. Fuj. Chtěl jsem dát jednu hvězdu, ale... 34% myslím na obrázek pro ostatní stačí :o)

plakát

Vinnetou a Old Shatterhand v údolí smrti (1968) 

Pravdou je, že ve Vinnetouovkách často hrají stejní herci jiné role - například farmář Bauman (ne přímo tady myslím) nebo indiánka Karin Dor taky už hrála jinde a jindy. Ale neva... jediné co tu va, je tak trochu kostrbatý scénář a triky. Ale dá se. Prostě průměr, možná lehce lehoulince pod.

plakát

Vinnetou a míšenka Apanači (1966) 

Tady už váhám. Dal bych dvě hvězdy, ale... je to jeden z nejslabších dílů celé série, to ano. Hm, uvidím, podvědomí automaticky dalo tři hvězdy, tak holt tři.

plakát

Petrolejový princ (1965) 

Jedna z těch řekněme slabších mayovek, ale děj ubíhá svižně, napětí to má taky a nějaký sem tam kiks do očí bijící ať už scénáristický nebo jiný, jsem schopen ještě odpustit.