Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (76)

plakát

Aquaman (2018) 

Wtf. I se dvěmi promile to byla neskutečná sra*ka

plakát

Banda - Karty jsou rozdaný (2019) (epizoda) 

WOW!!!! První díl jsem zapnul jenom protože jsem viděl Karla Urbana a o seriálu jinak vůbec nic nevěděl. Ale tohle je kurevská jízda!

plakát

Barry - Wow (2023) (epizoda) 

Rozhodně jsem si nepředstavoval, že to skončí právě takhle. Celá série stála na buildupu, který nakonec dopadl tak, že spíš vlastně nedopadl. Hezky natočené a myslím, že seriál končí v tu nejlepší chvíli. Ikdyž, kdyby se skončilo už třetí sérií, nic by se nestalo.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Extrémně dlouhý film o úplném hovnu. Poslední souboj a dle mě skvělé ztvárnění Lexe Luthora mistrem Eisenbergem, který dodal postavě opravdou psychopatičnost, jsou jediné plusy filmu. Je škoda, že DC zatím nepřišlo na to jak natáčet opravdové filmy

plakát

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020) odpad!

Je karanténa a já se nudil. Alespoň jsem si myslel, že se nudím. Pustil jsem si totiž Birds of Prey a teprve při sledování tohoto veledíla, zjistil co je to vlastně nuda. Film je naprostá ubohost a ztráta času.

plakát

Blade Runner (1982) 

"I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain." 100%

plakát

Cesta krokodýlů (2013) odpad!

Už od začátku filmu jsem nevěděl zda se smát či brečet. Nakonec jsem se smál při debilnich nápadech postav a brečel při strašném CGI zpracování aligátorů. O mém finálním hodnocení definitivně rozhodl zoofilní konec.

plakát

Černé zrcadlo - Pád střemhlav (2016) (epizoda) 

Je mi až blbý tenhle díl hodnotit, jelikož bych tím z části splňoval vizi tohohle vyšinutýho, geniálně vymyšlenýho světa, který rozhodně nemá základy v reálném našem světě.