Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

Hned po prvním dílu je tohle asi nejlepší díl. Nechybí zajímavé zvraty a odhalení nebo svižná akce. Doporučuji si na tento film zajít do kina, protože v televizi nebo na PC to takovou atmosféru asi mít nebude.

plakát

Z Paříže do Paříže (2017) 

Myslím, že tento film nadchne všechny lidi, různých věkových kategorií. Na film jsem byla ze školy a překvapilo mě, jak příběh (podle skutečné události) umlčel sál plný puberťáků. Líbil se mi příběh, provedení i kvalitní herecké výkony. Třešničkou na dortu je pak to, že se film natáčel také v Česku a vedlejší rolička Marka Vašuta.

plakát

Masaryk (2016) 

Krásný vlastenecký snímek.

plakát

Vražda v salónním coupé (1997) (divadelní záznam) 

Tato hra se mi hrozně líbí, oplývá humorem, kterého je často potřeba. Za pochválení stojí výborné herecké obsazení.

plakát

Mentalista (2008) (seriál) 

Ty hvězdičky dávám hlavně za Páťu - sympaťák, s Terezou se k sobě hodí. Taky se mi líbí ten nápad, honba za geniálním zločincem, ostatní případy jsou jenom rozptýlení, ale také nenudí. Zbytek týmu je taky v pohodě. A Patrick je tak suverenní, že menší hodnocení dát nemůžu. :-)))

plakát

Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (2010) (seriál) 

Tým je sympatický, ale dialogy jsou naprosto hloupé. Patoložka obvykle pitvá mrtvolu načančaná a v krásných šatech, vůbec jí neštve, že jí na ně můžou vystříknout tělní tekutiny...Drsňačka Jane mi moc drsná nepřijde, protože chrastí kostmi. Zato její mamka a brácha jsou super. :-)

plakát

Kriminálka Miami (2002) (seriál) odpad!

Vraždila bych už jenom za vyslovení jména David Caruso. Na tohoto nesympatického pána jsem totálně alergická. Vypadá jako E.T. zkřížený se zrzavým Milošem Zemanem, a to jsem opravdu nechtěla vidět. Jeho herecké výkony jsou úděsné, stejně jako zbytek nesympatického týmu. Nemluvě o tom, že v každém díle se objeví zázračný důkaz, který jim pomůže zločin bez potíží vyřešit, a všichni jsou vystajlovaní jako by vyšli z kosmetického salónu. To nemám za potřebí.

plakát

Speciální jednotka (2011) 

U některých filmů si říkám:"tak to teda ne". Na tenhle řeknu jenom:"tak to teda jo". Film o tom jak si jedna blbá francouzská novinářka myslela, že změní Pákistán, překvapivě se jí to nepovedlo a byla i se svým pomocníkem zajata. To je příležitost pro speciální jednotku. Ten film měl všechno, co by měl správný film mít: novinářku, hodného Araba, extrémního záporáka s turbanem na hlavě, sexy týpky, jejich charismatického velitele, výbuchy, zbraně, vrtulníky, pouště, hory, smrt, lásku, vojenskou základnu a šmrncovního generála. Průběh filmu je akční a ukazuje, jak to může být na nepřátelském území špatné, ale na konci srdce zaplesá. Byly tam nějaké nereálné scény, ale to je mi jedno, protože jsem se neskutečně bavila. 5/5