Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Telenovela
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Manžel na hodinu (2016) 

Zrovna o Vánoce nechci bejt negativní, ale nelze jinak. Jednička (Hodinový manžel) byla vcelku snesitelná komedie se špetkou humoru. Ale toto ? To je provar. Co se tam vlastně odehrává za příběh ? Přišlo mi to jako rozdělený na dvě dějový linky, kdy se v jedný čvachtaj kluci s holkama v bazénku a ve druhý se řeší nezrušené manželství s jednou zlatokopkou. No já nevim, ale tohle snad nebylo nutný.

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Příjemná oddychovka zasazená do malebné vesničky. Krásná paní učitelka a charismatický hrobník v podání skvělého Ondřeje Vetchého. Prostě a jednoduše komedie, která svou uvolněností dokáže na tváři vykouzlit úsměv a o to přeci jde.

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

Milá podívaná, několik vtipných ale i krásných momentů, za mě jeden z nejlepších animáků.

plakát

Sociální síť (2010) 

Zrod světového fenoménu z pokoje na univerzitě. Jesse zahrál Marka výborně, film nenudí a nabízí zajímavou zápletku.

plakát

Mechanik (2004) 

Studené, drsné, vychrtlé. Rytíř z Gothamu vyhublý na kost řešící své psychické problémy. Tajemný mladík odkrývajíc svojí minulost, před kterou není ůniku.

plakát

Dívka ve vlaku (2016) 

Včera viděno v kině a musím říct, že i přesto, že jsem moc neočekával, film byl velmi kvalitní. Herci uvěřitelní, zápletka byla tak zamotaná, že vás film vlastně obelhává a vše jsem pochopil až na konci, což se mi tolikrát nestane. Emily Blunt, co dodat, zahrála to skvěle. Doporučuji.