Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (578)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Neznám knihu, takže jsem nevěděl, co očekávat, postupem času jsem ale už představu měl. Je to každopádně velkolepé!

plakát

Irské přání (2024) 

Klišé za klišé, ale zase Irsko…, takže na více než 30 % to bylo.

plakát

Beckham (2023) (seriál) 

Výborný dokument. Měl jsem ho rád jako fotbalistu a teď už i jako týpka.

plakát

Club Zero (2023) 

Velký psycho, ale důležité a aktuální téma a jako film rozhodně kvalita po všech směrech.

plakát

Cool Girl! (2023) odpad!

Bylo to opravdu tak zlé, jak jsem se obával. Kupodivu třeba A. Šulcová zvládla asi dvě scény zahrát téměř uvěřitelně, protože ten děj byl stejně chaotický, nesmyslný a zároveň klišoidní jako tvorba influencerů tohoto typu. Jinak byla hrozná a další neherci taky. A herci snad za těch pár štěků dostali solidní love, aby se ten trapas vyplatil. Některé momenty byly tzv. ultrawtf po všech stránkách, např. běžecké závody. :D :D Celkově prostě megapíčovina. Tentokrát si dovolím být přisprostlý… P.S.: Ty jejich rty jsou mocinky fujky.

plakát

Děti Nagana (2023) 

4. * za nostalgii, protože ve stejném věku a ve stejné době jsem hrál hokej s kamarády stejným způsobem, sbíral kartičky a pogy atd.

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Uznávám, že 5. hvězdu dávám spíše z nostalgie, ale to je fuk. Pořád jsem neviděl 4. díl, ale to je taky fuk. Byla to jízda s mnoha krásnými, silnými momenty a tváře známé od samého počátku taky moc potěšily. Upřímně moc nevím, proč se tolik řešil digitální mladý Indy, protože zaprvé byl parádní a zadruhé neměl nijak moc prostoru z celkových 150 minut. Skvělé!

plakát

Mission: Impossible Odplata - První část (2023) 

Boží! Tom si připisuje další trhák a já mu to moc přeju. Šlape to jako hodinky, ale rychlostí lokomotivy. Párkrát jsem si řekl: „Tohle bylo trochu moc.“ Ale že by mi to vadilo? Ne!