Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (19)

plakát

Premiér (2019) (seriál) 

Neskutečně procítěný pořad plný jemné kvalitní zábavy, která pohladí po srdíčku. Neuvěřitelný a sofistikovaný herecký výkon.

plakát

Annin dům (2004) (TV film) 

Zahřeje na srdíčku :-))))

plakát

Kozí příběh - Pověsti staré Prahy (2008) odpad!

Ve filmu se objevilo několik motivů.. alkohol, krádež, špína, sexismus a sadismus. Na dětský film docela síla. Tenhle film jsou však jasně vyhozené peníze.

plakát

John Q. (2002) odpad!

Hlavní poselství tohoto filmu je, že nízké daně a liberální podnikatelské prostředí je špatné. Je lepší vytvořit jeden velkej otrockej aparát, kde budeme všechno odvádět vládám a ony nám za to budou poskytovat zdravotní péči. No není to krásné? V sázce byl přece JEHO SYN!!!

plakát

Rocky Balboa (2006) 

Líbilo se :-) Škoda, že Stallone odmítl ve filmu boxovat s Tysonem.. asi měl strach o své uši :-)

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

k 5 hvězdičkám to má jenom krůček.. A při tomto seriálu zjistíte, že angličtina není jen celosvětový, ale i meziplanetární jazyk :)

plakát

Až na krev (2007) 

První část se dala přežít, dokonce by se dala označit i za mírně zdařilou. Bohužel časové roviny. kdy jsme v jedné viděli hlavního hrdinu jako zlámaného chudáka a v další jako úspěšného těžaře mi vůbec nesedly. Při druhé zdlouhavé a nudné části usla i moje přítelkyně a já s nudou film přelouskal. Film se dá shrnout krátkou větou, že je to vlastně životní cesta hloupého a zlého Honzi, který k bohatství přišel..

plakát

Chalupáři (1975) (seriál) 

Aneb další katastrofa se kterou se snažily normalizační filmaři zaplnit spoustu volného času tehdejších lidí. Politika vepřo-knedlo zelo, pivo, sex a možná chalupa měla skvělé výsledky.

plakát

Než ďábel zjistí, že seš mrtvej (2007) 

Film má být dynamickým, zajímavým a pokud toto nesplnuje, měl by mít aspoň nějaký umělecký efekt. Nic z toho jsem v tomto filmu nenašel

plakát

Četa (1986) 

Aneb zde by seděla hláška "Není si tu snadné najít kamarády, s někým navážeš kontakt a další den je mrtvý"