Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie

Recenze (538)

plakát

Krvavý sport (1988) 

Docela dobrý akční film, který se téměř celý odehrává v bojové aréně - ucházející hlavní záporná postava - děj je standartně předvídatelný od začátku až do konce.

plakát

Cyborg (1989) 

Jednoduchý a značně nezajímavý děj - na filmu je dost vidět, že má dost omezený rozpočet - nevyužitý sci-fi potenciál - směšné kostýmy většiny postav.

plakát

8 MM (1999) 

Dobrý thriller s temnějším nádechem - snímek hned v úvodu slibuje pekelnou podívanou, které se sice dočkáme, ale pouze v omezené míře - dle mého mohli autoři ještě více "tlačit na pilu" a ukázat daleko více - film nastoluje spoustu zajímavých morálních otázek, ovšem nevyužívá naplno svého potenciálu - děj je bohužel dost jednoduchý s minimem zvratů.

plakát

7 gwanggu (2011) 

Příšera se vizuálně celkem povedla - film tak trochu připomíná film Propast - nulový děj, nesmyslné dialogy, naprosto nelogické a hloupé chování postav - některé scény jsou natočené jenom na efekt a ve filmu tohoto žánru nemají co dělat - nulová atmosféra - film je téměř bez krve a bez napětí - vyhozené peníze.

plakát

Pieta (2012) 

Další z divných filmů, které nám servíruje Kim Ki-duk - tentokráte jde o osudy drsného vymahače dluhů, který je okolnostmi donucen se vnitřně proměnit v "lepšího" člověka - možná až moc dlouhé a zdá se mi, že režisér již delší dobu vaří tzv. z vody - charakteristický konec.

plakát

Mai wei (2011) 

Úchvatné a velkolepé bojové scény, velmi dobrá výprava - avšak nulový příběh, obsahující spoustu nelogičností a ultra patosových scén - hlavní hrdinové prožívají na plátně snad všechny možné válečné konflikty 1. poloviny 20. století (divím se, že se neúčastnili i osvobozování Prahy) - velká škoda, že za ty peníze nenatočili něco smysluplnějšího.

plakát

Iki-jigoku (2000) 

Příběhem a hereckými výkony se tento film pyšnit opravdu nemůže - působí velmi levným dojmem - obsahuje pár opravdu nepříjemných až nechutných scén - na torture film je toto až moc dlouhé a místy i nudné.

plakát

Ossakhan yeonae (2011) 

Film sice přináší podívanou hned z několika různých žánrů, výsledkem je však jedno velké a nudné nic - příběh je značně nekonzistetní a je v podstatě o ničem - některé situace ve filmu jsou značně trapné až mě z toho mrazilo - přehrávající nesympatičtí herci a hloupé dialogy.

plakát

Smrt samuraje (2011) 

Kvalitně natočený remake původního filmu z roku 1962 - dramatické části se střídají s rozvláčnými nudnějšími sekvencemi - technická preciznost a barevnost filmu - spíše než na akci se děj soustřeďuje na maximální rozpitvávání příběhu a charakterů hlavních postav - na druhou stranu snímek oproti originálu nepřináší nic moc nového.

plakát

Případ Kim Bok-Nam (2010) 

Drsné drama odehrávající se na odlehlém ostrově, kde žijí místní domorodci dosti svérazným způsobem života - hlavním tématem snímku je všerůzné ponižování a diskriminace žen, které se zde dohání až do krajnosti - některé postavy jsou pěkně nechutné a odpudivé - film má jasnou snahu diváka šokovat a tomu i odpovídají některé krvavější scény.