Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (22)

plakát

Smrtelné stroje (2018) 

Shrike ~ Ten to rozjel! Díky němu jsem se bavil. To loučení bylo fakt smutný :(

plakát

Lion (2016) 

Musím dát za 5 hvězd. Po pár dnech od zhlédnutí jsem si pustil trailer a jdu do kolen. Malý Sunny Pawar je fakt frajer a věřil jsem mu snad každou vteřinu, kterou v tomto filmu zahrál. Nedá se to nijak popsat. Tohle člověk musí vidět!

plakát

District 9 (2009) 

Začátek je divoký, možná i zmatený.. Ale vyplatí se vydržet do konce! Sharlto Copley se předvedl jako správný akční "prasák", stejně jako později ve filmu Elysium. Díky němu mě to opravdu bavilo a doufám, že se někdy dočkám pokračování!!

plakát

Město nemrtvých (2013) 

Dolph Lungren nepotřebuje zbraně, nepotřebuje spolubojovníky a nepotřebuje ani volné ruce! Jeho kopačkama by vás ve filmu mohl doprovázet i tři hodiny bez přestávky, až by se nakonec stejně dokopal ke šťastnému konci. No a kdyby se náhodou během toho kopání unavil, má za zadkem své plechové kámoše s ochočeným plechovým psem. Příjemnou zábavu.

plakát

Zóna smrti (2005) 

Setkání Teka s malou Sa v nemocnici, to bylo hodně smutné! Ale naopak závěrečné setkání Teka s panem kudlou, to bylo celkem záživné .. :)

plakát

Kosti a skalp (2015) 

"..Ta má vojenský výcvik. Ta by na sebe nenechala vlézt žádnou špínu.." :-D Matthew Fox mě bavil celý film! Občas jsem měl i husí kůži. Film má totiž slušnou atmosféru! Ale závěr filmu je .. .. nevím no. No, Každý si udělá obrázek svůj.

plakát

Schindlerův seznam (1993) 

27.1.2019 - dostal jsem šanci užít si tento film na plátně. Spielberg a jeho úvodní řeč k filmu naznačuje, že tenhle svět se řítí do stejné prdele jako tenkrát, kdy Áda svým charismatickým knírkem a projevem oplodnil hlavu mnoha lidem. Je smutné, že se jako lidstvo ubíráme stále stejným směrem.

plakát

Bronson (2008) 

Blázinec .. :-D Největší zážitek celého filmu! :-D

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

"Víš, někdy Ti stačí dvacet vteřin šílené odvahy, nebo jen dvacet vteřin trapné statečnosti. Slibuju, že z toho vznikne něco velkého."