Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (35)

plakát

Zimní příběh (2014) 

"Kůň, co je vlastně pes a má křídla" Tak jako čumíte na tuhle větu, tak budete čumět na film. Asi zítra vyrážím do knihkupectví a jdu si koupit tu knihu, podle které to bylo natočené - abych pochopila. Nebo možná radši ani ne, protože bych zase měla chuť jet vrazit filmařům do Hollywoodu, že zprznili další skvělé dílo ... Nechápu kreténský účes Colina? :O Will Smith, ať ho miluju jak chci, tak do téhle role mi prostě neseděl, a to samé Russell Crowe. SPOILER: To nejlepší z filmu, Jessica Brown Findlay, zabili v půlce filmu. Potom jsme čekali, co z toho vyleze, jaký promyšlený super konec to bude mít .... a vono všichni při titulkách nakonec seděli v sále a čekali, že tam prostě bude ten dodatek, který vše vysvětlí. Asi zájem vyššího dobra mi není znám.

plakát

Mad Love (2011) (seriál) 

Ano, připomíná mi to taky HIMYM. Ale zase tak dramaticky bych to neviděla, vždyť i o HIMYM se hodně vyprávělo jako o "druhých Přátelích". Prostě si přiznejme, že nás takovéto sitcomy baví a užívejme si to. Pilot měli skvělý, což o mnoho seriálech a to i dnes velmi úspěšných říci nedá. Jen tak dál! :)

plakát

Černá labuť (2010) 

Prostě neskutečně skvělé! Nejsem schopna ani mluvit! Výtečné! Nevím, co víc napsat. Leda tak, že Natalie má na Oskara našlápnuto opravdu skvěle...

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

To proste nemelo chybu! Nesnasim novodobe ceske filmy, ale tento Vejdelkuv pocin s kouzelnou Eliskou Balzerovou mi nazor silne meni!

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Je škoda, že si diváci musí počkat na něco zajímavého až na závěr. Jinak odpad! nebo mi v tomhle filmu něco uniklo.....

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Předem podotýkám jsem fanoušek knih Harryho Pottera. Tím pádem se mi toto zpracování nesmírně líbilo! Oproti nesmyslům v šestce, alá Weasleovic Doupě, jsem byla z tohohle dílu velmi mile překvapená! Opravdu mě to, jak se říká: "Posadilo na prdel!" Nemám tomu co vytknout! A musím říct, že i když Helena Bonham Carter tam měla jen maličkou část, tak i tentokrát mě dostala! Asi jsem subjektivní, ale ona to prostě umí!

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Opravdu miluji muzikály, opravdu miluji Abbu, opravdu miluji Meryl Streep! Co z této kombinace může jedině vzejít? Samozřejmě 5 hvězdiček bez komentáře. Prostě to má šmrnc a člověk se u tohohle filmu opravdu nenudí!

plakát

Toy Story 3: Příběh hraček (2010) 

Člověk se najednou přenese zpět do svého dětství a vzpomíná, jaké to bylo když jsme byli tak malí, ještě k tomu jaké to bylo s prvním Toy Story, jak jsme vyrostli s Andym. Opravdu musím říct, že Titanic, co se dojemnosti týče, je nic proti Toy Story 3. Ovšem podotýkám musí k tomu člověk mít aspoň trošku vztah. Jak píše KevSpa je to opravdu krásně nostalgické!

plakát

Útěk Ludvíka XVI. (2008) 

Výborná dokumentace útěku Ludvíka XVI. a jeho rodiny... Opravdu stojí za shlédnutí - pokud čekáte historický velkofilm tak nedoporučuji... je to spíše dokument!

plakát

Imaginárium Dr. Parnasse (2009) 

Prostě mám pocit, že na pět hvězdiček tomu něco chybělo. Jinak nápad úžasný, fantasy miluji a tohle bylo něco ze zcela jiného koutku tohoto žánru než ho známe z dnešních dob (žádní draci, kouzelníci, elfové,...). Naprosto strhující podívaná, kde Johny Depp, Jude Law i Colin Farrell zcela nerušili a byli zasazeni do děje fantasticky, samozřejmě se svými vynikajícími herními výkony, ale jak říkám něco tomu prostě na pět hvězdiček chybělo, k mému vlastnímu vzteku nevím přesně co!