Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (35)

plakát

Alvin a Chipmunkové (2007) 

Dlouho jsem neviděla tak kouzelný film, předčilo to až mé očekávání.. Zpívající chipmunkové jsou úžasní!!!

plakát

Austrálie (2008) 

Příběh, který člověka prostě za to srdce chytnout musí... Kouzelný Nullah, drsný Honák a fantastická lady Ashly... 165min opravdu famózní podívané!

plakát

Bathory (2008) 

Poněkud mě tenhle film překvapil, jako bych se přenesla do 16. Století do role nezávislého pozorovatele a najednou se mi naskytla ta možnost sledovat, co vlastně ta Alžběta Bathoryová byla zač. Ať už to bylo jakkoli, či byla nebo nebyla vina, to už je jen na člověku, nakolik uvěří tomuhle filmu. Ale nechci probírat tuhle otázku, jelikož si myslím, že pokud ji máme soudit, tak bychom si o ní nejprve měli něco nastudovat z literatury faktu. Pan Jakubisko nám naskytl obraz úžasné podívané a Bolek Polívka s Jirkou Mádlem byli pouze tou pomyslnou odlehčující třešničkou na dortu. Jelikož Leonardo Da Vinci žil několik let před Alžbětou Bathoryovou, tak proč by filmové provedení nemohlo připomenout jeho experimenty z jeho doby!? Tenhle film je pro mě největším překvapením české a slovenské kinematografie a moc tleskám!

plakát

Cesta do zatracení (2002) 

Nebýt natahovaného začátku, který mě poněkud nudil, tak jednoznačně pětihvězdičkový film. Výborné herecké výkony - hlavně famózní Paul Newman!! Po shlédnutí Americké krásy, Nouzového východu a teď tohohle filmu, tak u mě Cesta do zatracení jednoznačně vítězí, co se smysluplnosti týče...

plakát

Černá labuť (2010) 

Prostě neskutečně skvělé! Nejsem schopna ani mluvit! Výtečné! Nevím, co víc napsat. Leda tak, že Natalie má na Oskara našlápnuto opravdu skvěle...

plakát

Český lev 2008 (2009) (pořad) 

Jedna hvězdička za Dianu Horvátovou..

plakát

Firma (1993) 

Film, který otevře oči. Jak se z maldého ambiciózního člověka může stát někdo, komu visí život na vlásku aniž by se o to nějak snažil.

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

Jako by se madam J. K. R. z pozadí filmu vytratila.. nebo je tenhle film vůbec natočen podle její knihy? Tak zprzněný film jsem nečekala... co za prsten to měl ten Tom na prstě, co za medailonek získal Harry s Brumbálem? Kde je tak očekávaný souboj smrtijedů v Bradavicích? Hledám, hledám, ale prostě nějak marně. Hluboké zklamání! Dlouho jste neviděli romantickou komedii? Brána lektvaru lásky je pro vás otevřena! Čekáte akci? Počkejte si do teplíčka postele na DVD, ten 5.1 zvuk ani potřebovat nebudete.......

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Předem podotýkám jsem fanoušek knih Harryho Pottera. Tím pádem se mi toto zpracování nesmírně líbilo! Oproti nesmyslům v šestce, alá Weasleovic Doupě, jsem byla z tohohle dílu velmi mile překvapená! Opravdu mě to, jak se říká: "Posadilo na prdel!" Nemám tomu co vytknout! A musím říct, že i když Helena Bonham Carter tam měla jen maličkou část, tak i tentokrát mě dostala! Asi jsem subjektivní, ale ona to prostě umí!

plakát

Hodiny (2002) 

Několikrát jsem se pokoušela přečíst paní Dalowayovou od Virginie Woolfové - prostě mi to nejde... Otázka, jaký bude film, když je takovouhle knihou inspirován? Poté jaký asi bude, když je inspirován samotnou spisovatelkou, která trpěla tak těžkými depresemi? Zcela úžasná podívaná, člověk od začátku až do konce sleduje příběh s obrovským zájmem.. a na konci zjistí, že ta Woolfová je vlastně Nicole Kidman.. ano, jestli si za něco zaslouží Nicole oscara, tak je to právě za tohle úžasné představení, kde předvedla, proč je v té "A třídě".. Bezpochyby pět hvězdiček, ani minutku nepřemýšlím ;)