Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Horor

Oblíbené herečky (10)

Meryl Streep

Paní herečka,která ztvární vše! Byla by ostuda,kdyby nebyla v mém žebříčku. Nejoblíbenější role-Miranda Priestly (Ďábel nosí Pradu)

Emma Roberts

Mrcha,která ale mrcha vlastně vůbec není.Krásná herečka,která to dotáhne ještě hoodně daleko. Se podívejme na její tetu! Nejoblíbenější role-Chanel Oberlin (Scream queens)

Jodie Foster

Jodie Foster je ikona Hollywoodu,která si pečlivě střeží svůj osobní život a nestává se tak klasickou Hollywoodskou herečkou.To se mi na ní líbí. Vážná,chladná,chytrá. Nejoblíbenější role- Clarice Starling (Mlčení jehňátek)

Hilary Swank

Přiznávám,že Hilary Swank znám jen z jednoho filmu,ale protože mě její herecký výkon tak nadchl,musí tady prostě být. Brečela jsem s ní. Holly-P.S.Miluji tě

Renée Zellweger

Renée Zellweger pro mě prostě navždy bude ta praštěná,nemožná a naprosto nezaměnitelná Bridget Jonesová. 

Helena Bonham Carter

Spolu s Timem Burtonem a Johnnym Deppem tvoří prostě historii! Může zahrát hodnou a starostlivou mámu,ale taky největší mrchu pod sluncem.

Audrey Hepburn

Prostě ikona. Skromná,nádherná,pokorná,prostě dokonalá. ,,True beauty in a woman is reflected in her soul.’’

Saoirse Ronan

Tuhle holku milujuuuuuuuuu. Miluju její hlas,miluju to,jak vypadá tak obyčejně,přitom je tak neobyčejná,miluju její humor a miluju jeji skromnost.

Frances McDormand

Největší weirdo,už jen její projev,když vyhrála tento rok Oscara za nejlepší herečku vás musí dostat a musíte si ji zamilovat! Nebo ne,just me..?Well,okay..