Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Komedie

Oblíbené seriály (10)

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Desetidílný seriál, v jehož společnosti jsem strávil stovky hodin. První seriál, který v mých očích smazal hranici mezi kinem a televizí.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Pokud by jste se mně zeptaly na nejlepší seriál, který jsem kdy viděl, řekl bych Breaking Bad nebo Band of Brothers. Bez váhání. Finálních 15 minut poslední epizody, bylo těch nejuspokojivějších 15 minut, které jsem měl tu možnost v rámci kteréhokoliv seriálu sledovat. Nenechte se odradit monstrózním počtem epizod a sjeďtě to. Čím dříve a čím rychleji tím lépe.

Pustina

Pustina (2016)

Bezprostředně po shlédnutí všech osmi epizod: 100% Na časté prohlášení "český seriál desetiletí" si dovolím reagovat otázkou: Který český seriál starší deseti let je lepší? Pustina si, spíše než srovnání se seriály z naší kotliny, zaslouží srovnání s tím nejlepším z celosvětové televizní tvorby. A i v tomto globálním měřítku s hrdostí obstojí. TOTO je seriál, na který se CHCETE koukat - nejde jen o útrpné naladění něčeho, co běží v televizi a hýbe se, když člověk přijde z práce. Před podobnými počiny je Pustina o světelné roky dál. Nevzpomínám si, kdy naposledy mě libovolný seriál / film, podobným způsobem emočně rozložil. - Potřebuju znát odpověď na jednu jednoduchou otázku. A pak budu vědět, že si rozumíme. - Tak fajn. - Jsem blázen, nebo ne?

The Wire - Špína Baltimoru

The Wire - Špína Baltimoru (2002)

Nenapadá me co dalšího napsat k jednomu z nejkultovnějších a nejlepších počinů z dílny HBO. Snad jen, že od uvedení první řady ( rok 2002 ! ) tento seriál co se aktuálnosti týče vůbec nezestárnul. Nevěřil bych, že mě seriál z toho prostředí bude vůbec zajímat, ale stalo se že skončil v mé osbobní TOP 5. PS: Děkuji Emily za doporučení.

Most

Most (2011)

Spolu s Breaking Bad ten nejlepší seriálový maraton. Vřele doporučuji koukat pouze o víkendu - v průběhu pracovního týdne jen na vlastní nebezpečí (ve 21:00 "tak si pustím před spaním ještě jeden díl" o čtyři hodiny později "tak ještě jeden..."). Silně návykové.