Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (300)

plakát

Mizerové navždy (2020) 

Já se bavil náramně. Příběhově nic extra, ale nahláškovaný dobře, akce slušná, Bjorn z Vikingů výbornej. Víc takových filmů.

plakát

Upgrade (2018) 

Čožééé. Tak australani totálně zabily. Dobrý příběh, skvěle zahráno, s tím mini rozpočtem to vůbec nevypadá jako béčko. Takovou pecku jsem teda nečekal.

plakát

Alibi na klíč (2017) 

Konečně po delší době zase super komedie, plná vtipných scén, akce, pohotových reakcí, příjemných herců. Super, já se bavil nadmíru.

plakát

Naprostí cizinci (2016) 

Tak tohle byla parádička, vtáhlo mě to a ten konec. Sakra dobrý. Jak se říká v jednoduchosti je síla a ani na to nepotřebujete mega rozpočty a výpravy.

plakát

One Man Show (2008) (pořad) 

Staré One Men Show - odpad, nové One Man Show - 5*

plakát

Léto All Exclusive (2015) 

Nemám rád takový ty trapný komedie, kde tlačej každou scénu na nějakej vtip. Tady to najdete taky, ale funguje to parádně. Zábava od začátku až do konce, dobrý hlášky, dlouho jsem se tak nepobavil. "Vy muslimové máte problém se vším co lítá co?" :-D

plakát

Spectre (2015) 

Více mě bavila první část filmu. Scény s letadlem v Rakousku a honička supersporty v Římě - to byla prostě paráda. Druhá část pro mě trochu slabší. Celkově ale film nadprůměrný, zkrátka prachy jsou v tom vidět a kvalita též. Ani ta brutální stopáž na Bonda mi nevadila. Nevím co víc si přát, takže za plnej počet.

plakát

Ant-Man (2015) 

Další hodně kvalitní Marvelák. Na ty filmy je vždy radost koukat.

plakát

Mission: Impossible - Národ grázlů (2015) 

Jedním slovem super. Je to vtipné, je to působivé (například honičky na motorkách jsou asi nejlepší co jsem kdy viděl), a mimo kotrmelců auta to není ani příliš přehnané jako ostatní filmy téhle kategorie. Máme se u šestky na co těšit.