Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Potvora

Potvora (2016)

toto je tech nejsilnejsich 5 hvezd, co jde. prvnich 1 a pul dilu me nebavilo, spise otravovalo, ale pote, co se phoebe otevre, tak neni cesty zpet.. ta hra s divakem a pohledy do kamery je uzasna, jim z officu, by se mohl ucit

The Wire - Špína Baltimoru

The Wire - Špína Baltimoru (2002)

jen si tu odhodim tech 5 hvezd, abych nezapomnel, jak dokonaly tento serial a pribeh a postavy a myslenka a herci a drama a komedialni vlozky a poselstvi a proste vsechno je... on wire je mozna opravdu nejlepsi serial vsech dob (i kdyz se mit nerika lehce), kvůli jeho nepodbizivosti a nenacehrane (fixlými statistikami :) realite. mozna ne tak epicke, ale asi > breaking bad ◘◘◘ detektor lži a profesor jay, mcnulty jede autobusem , HUH , Whos your doog?

Znuděný k smrti

Znuděný k smrti (2009)

Na tomhle jsem jednu dobu strasne ulitaval, totalni feeling good serial. Uprimne takovy zivot bych klidne rad zil. Nejlepsi sceny asi Jonathan a jeho nemesis, to prehravani jsem miloval. Jedina skoda, ze to ti kreteni stopli... a ze Suzanne po prvni sezone vyhodili....................

Taková moderní rodinka

Taková moderní rodinka (2009)

Když jsem to viděl poprvé, tak jsem nechápal, co se na tom někomu líbí (ten divný styl kamery atd). Když to vidím teď, tak nechápu, jak jsem mohl být takový kretén a neshlédavat to úžasným. Zatím po třech sezonách musím říct, že jsem snad ještě neviděl slabý díl, což je prostě... A já se tomu vlastně ani nedivím, všechny ty postavy jsou úžasné. Všechny. Není to jak v TBBT, kde se ostatní často dostávají do role přihrávaců Sheldonovi (a to mluvím i o těch prvních 3/4 řadách, dále už ten seriál téměř postrádal cokoli :( ) Pokud jde o ty dlouhotrvající sitcomy, tak podobnou kvalitu (a zajímavé postavy) jsem naposledy zaznamenával u HIMYM, tak doufám, že tady to vydrží déle.

Gumballův úžasný svět

Gumballův úžasný svět (2011)

tohle je proste masterpiece. v podstate kazdy dil ma v sobe tolik napadu, ze by z toho klidne mohl byt celovecerak (tedka prehanim opravdu jen trosku). z dilu, ktere jsem videl u me jednoznacne vede s02e29 the game, tady uz jsem si rikal, ze to neni jen dokonala zabava, ale ze to ma i takovy az biblicky presah a po skonceni jsem potreboval chvilku na vydychani :)

Kancl

Kancl (2005)

nejpodhodnocenejsi vec tad na csfd. prvnich 7 serii se pretahuje s parks and rec o nejlepsi, minimalne americky komedialni serial vsech dob. po odchodu michaela to precejenom o neco spadlo, v 9. i bez kelly a ryana navic s andym v dickhead rezimu to vypadalo na dost nedustojne zakonceni, nastesti asi posledni 4 dvojdily to dokazaly dokonale zachranit. to jak se vyporadali s celym tim konceptem nataceni dokumentu zaslouzi absolutorium. to je vec, ktera u parks and rec vysumela trochu do ztracena... ale nebudu jen srovnanvat. michael scott ztvarneny michaelem scottem je dokonalost, nevim co vic napsat, at uz v komedialnim, vaznem (zejmena prvni polovina serialu) nebo i tom snilkovskem (nezapomentulena reklama, divadleni hra, film, etc) smeru. dwight, ktereho nejlip dokumentuje epizoda ve 3 serii, kde nedela nic jineho nez kontroluje cizi dum.highlightem je vsak jeho vztah s pam a jimem samozrjeme. o dalsich postavach uz psat nebudu, protoze uz ted je to dlouhe. jen reknu, ze bych nechtel, aby na me rval Stanley, diky Pam si pamatuju sve heslo(if you know ehat i mean), jim se boji snehulaku, kelly je nejlepsi clovek na svete, oscar s angelou nejlepsi milenci, kevin neni dumb ale jen mentally-challenged, z meredith mi bylo vzdycky blbe, phyllis umi byt zla, toby by si mozna rozumel s jerrym(garrym,larrym,lennym), erin umi uzasne tancit,s ryanem si pisu jedine pres WUPHF, darryl nezna svou vlastni kulturu, holly=rap a david wallace suck it! tohle vsechno a i vice se doctete na blogu CREEDA.