Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (95)

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Nechápu hodnocení. Dle mě vynikající zombie film. Čekat od takového filmu nějaké hluboké filozofické a logický smysl dávající drama je naprostá blbost. To mi přijde jako hledat v Resident Evil rozluštění tajemství meditace a života. Jdete si užít zombie film s jednoduchým scénářem Výborná kamera, narozdíl právě od Resident Evil 5, Pěkné triky a pro mě neomšelí herci. Výborná skladba. Užil jsem si od začátku do konce zase jeden pořádný kus. A ti co v tom hledají nějakou hloubku pusťte si řidič slečny Daisy.

plakát

Po čem muži touží (2018) 

Pokud si chcete film užít, nehledejte v něm žádnou hlubokou myšlenku. Ti kteří na něj házejí špatné recenze tuto chybu udělali. Od toho jsou jiné filmy, které řeší "zásadní otázky lidstva a vztahů". Toto je komedie a musím říct velmi povedená. Jsem rád, že to do tohoto netahali a nešli do extrému. Od filmu jsem moc nečekal, tak jsem si ho užil. Zasmál jsem se. A to mi od komedie stačí. A příjemně vystihli různé momenty "běžných stížností" žen/holek. Stojí to za to, po dlouhé době se mi něco Českého fakt líbilo a nebyla v tom politika, smutné vztahy, sirotci apod.

plakát

Zvonilka a piráti (2014) 

Opět krásná zábava. Děti byly naprosto nadšené. Je fakt, že tam bylo trochu víc akce něž u Zvonilky bývá zvykem. Ale to nevadí. Moc se v kině líbila. A pokud budu hodnotit i za ostatní děti které tam seděli, tak stále za pět hvězdiček. Je to film určený mladšímu publiku a tudíž by jsme to taky tak měli hodnotit.

plakát

Malá princeznička (2006) (seriál) 

Skvělý seriál pro malé děti. velmi poučný jednoduchý pekně nakreslený. Dětem se rozhodně bude líbit.

plakát

Babylon 5 - Velký sumit (1993) (epizoda) 

Triky a tvorba mimozemstanu odpovida dobe kdy byl film natocen. Vyborny uvod serial ktery neoceni asi nikdo kdo ma rad jednorazovky, ale ma rad spise scifi serialy. Je to svym zpusobem odpoved na StarTrek.

plakát

Armádní akademie (2007) 

Ac jsem od filmu nic necekal, musim rict ze me prekvapil. Spousta vtipu ktere nejsou trapne, na nemce dobre zpracovany film. Uzasny vyber elitniho pokoje (hercu). Rozhodne doporucuji jako relax, bez deje, bez nejake hloubky, proste jenom si uzit film.

plakát

Vládci kouzel - Země dračího pána (1997) (série) 

Trochu jinak pojata druha serie oproti prvni. Ale i tak pro pubertaky vinikajici. Videl jsem to v tom veku a moc se mi to libilo.

plakát

Vládci kouzel (1995) (seriál) 

Velice zajimavy namet. Sice kostymy a kulisy jsou poznat rozpoctem. Ale i tak to neubira serialu svou kvalitu. Pro pubertaky vynikajici. Videl jsem to v tom veku a moc se mi to libilo. Moc se mi libily vzducholode.

plakát

Bitva o planetu Terra 3D (2007) 

Moc hezky naanimovany film. Naplno v snovem svete, jen je mi lito tech mimozemstanu, coz je samozrejme ucel. Divak by si ale mel uveodmit ze i kdyz film konci v podstate dobre, tak konec boje to rozhodne neni. Clovek od podstaty se bude snazit ddrive nebo pozdeji opet dobyt celou planetu pro sebe a znicit zivot kolem sebe. Vzhledem k tomu jak je film ladeny je od zacatku jasny dej, to mu ovsem v nicem neubira. Prijemne pokoukani.

plakát

Kletba Měsíčního údolí (2008) 

Prijemna pohadka ladena na mladsi publikum. Dobre zvladnute propleteni rise kouzel a reality, take se hned od zacatku vi kdo je ten zly. Nijak prekraslene kostymy, ale naopak dokreslujici atmosferu. Filmu se dle meho neda nic vytknout, mladsi publikum a dospelejsi kteremu nevadi ciste pohadkovy pribeh se jiste pobavi.