Reklama

Reklama

Zvonilka a piráti

  • USA The Pirate Fairy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ze světa Petra Pana přichází do našich kin snímek Zvonilka a piráti, velkolepé dobrodružství o Zarině, chytré a ambiciozní víle, která je ohromena neuvěřitelnými možnostmi modrého kouzelného prášku. Když se kvůli svým odvážným nápadům dostane do potíží, uteče ze země víl a spojí své síly s piráty, kteří z ní udělají kapitánku své lodi. Zvonilka se společně se svými přáteli musí vydat na dobrodružnou pouť, aby Zarinu našli a společně pak zkřížili meče s bandou pirátů pod vedením plavčíka Jamese, ze kterého se má záhy stát legendární Kapitán Hook. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (85)

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, zda to bylo zapříčiněno vyčerpáním všech čtyř ročních období, nesympatickým prostředím pirátů, a nebo jen snahou napodobit tuctové (leč výdělečné) animované ptákoviny pro dnešní prcky, ale tohle už není Zvonilka! Vílí kouzlo vyprchalo, a jindy tak působivá atmosféra nestála za nic. Hodně se tu sází na vlezlé písničky, xichtíky a laciné vtípky (počínaje Cinkem s Bublou, kteří mají k dementním vtipálkům potenciál už od začátku, ale zvládali se držet), což děti jednou vydrží a příště přijde zas nová splácanina. Než tohle, radši už žádná Zvonilka! ()

majo25 

všechny recenze uživatele

V prvom rade škoda, že aj štúdio Disney nasadlo na pirátsku vlnu. Na druhej strane je animák dostatočne zaujímavý, svižný a celkovo fantazijný. Nuda rozhodne nehrozí. Animácia neleňoší a prináša štandartne vysokú kvalitu. Humor je menej výrazný, resp viac zameraný na nežnejšie pohlavie ("orandžová sa mi vôbec nehodí k topánkam"), ale to náleží celej sérii o Cililing a vílom spoločenstve. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Když jsem se chystala na tenhle film, jsa přemluvena potomkem, tak jsem se upřímně moc netěšila. S těžkým srdcem jsem u pokladny obětovala tři stovky, v duchu si opakujíc "děláš to pro své dítě, děláš to pro své dítě". Zvonilka se mým top oblíbených animákem určitě nestane, ale musím si přiznat fakt, že jsem se opravdu bavila. Milý, humorný, místy dětsky napínavý děj prolínající se se smíchem dětí v sále. Tenhle mix dětského představení a odezvy ze sálu je mi příjemný. Takže určitě doporučuji a za děti dávám své čtyři pohádkově třpytící se hvězdičky. POZOR SPOILER !!! dobro zvítězilo nad zlem. KONEC SPOILERU !!! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Milá rozprávka, ale v podstate nič prevratného, čo by ju radilo niekde k popredným priečkam súčasných animovaných filmov. No uvidíme čo ešte rok 2014 v tejto sfére prinesie. Ale ako oddychovka to bolo celkom dobré a teda mierny nadpriemer. Príbeh mal dobrú gradáciu a víly samozrejme boli všetky veľmi milé a prívetivé, páčilo sa mi že každá z nich mala inú špeciálnu moc, tak to bolo napokon také spestrenie. A tá úvodná znelka bola celkom chytľavá - ako po hudobnej, tak aj textovej stránke. Takže celkový dojem celkom fajn. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že u Disneyho (s výraznou kreativní pomocí Johna Lassetera) dokáží držet slušnou úroveň i u svých řekněme druholigových titulů - když tedy chtějí. Další (už pátý) Zvonilčin příběh funguje skoro tak dobře jako třeba Velká Záchranná Výprava, a nutno říct, že zvídavá Zarina je i relativně nejednoznačná postavička, což rozhodně nebývá v současné "západní" tvorbě pro děti zvykem. A nápad s trochou práce s mytologií vílího prachu je taky proveden slušně, a hlavně je po celý film využíván. Takže i když to reálně netrvá ani hodinu deset, uděje se toho tak akorát, krásně to vypadá, je to dokonale morálně nezávadné, a ještě k tomu věc téměř nevídaná, těch pár písniček, co tu jsou ke slyšení, není vůbec otravných (naopak Weightless od Natashi Bedingfield je úžasná, skrznaskrz pozitivní věc). Ode mě velmi dobré vysvědčení, i když ta osmdesátka je tentokrát hlavně kvůli dost zbytečně nasazenému "jistému kapitánovi" (kterého v originále mluví Tom Hiddleston:P) asi přece jen trochu moc. Za plnou cenu za lístek do kina celkem zlodějna, na DVD naprosto ideální, když jsou třeba děti nemocné. Oproti ostatním dílům "jen" 70% za to, že popěvek "Hej, hou, piráti zastavit nejdou", nejde dostat z hlavy dřív než za půl dne, což se písničkám ze starších dílů nestávalo:) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Malý krokodíl, ktorý sa vo filme vyliahol, je ten istý, ktorý v Petrovi Panovi trápil Kapitána Hooka. Je vidieť, ako krokodíl zhltne hodiny a naháňa Jamesa. (Eeve)

Reklama

Reklama