Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (22)

plakát

Městečko South Park - Mrtvé děti (2018) (epizoda) 

Jestli tomuhle nekdo neda plnej, tak nechapu, proc na SP kouka.. Tohle je totiz cistokrevny SP, jak za starejch casu. RANDY JE KRAL! :D

plakát

Největší showman (2017) 

Prvnich 10 minut jsem to chtel vypnout, myslel jsem, ze to bude des. Jsem rad, ze jsem to neudelal. Spousta emoci, film utika dost svizne, pisnicky chytlave a hlavne neotravujou. Pribeh celkem klasicky, zadna novinka ani necekany zvrat. 5 hvezd je hlavne za ty songy a Fergusonovou. Hned jsem musel jit na YT a najit si "never enough".

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

jednoznacne nejlepsi Avengers a osobne mozna i nejlepsi Marvel. Akce akce akce ale nebyl to neprehledny pruser. SPOILER ALERT a kdyz prisel Thor s novym kladivem a jebnul s nim do zeme, malem se mi i postavil :D

plakát

Ladíme 3 (2017) 

Jsem chlap. Skoro 30 roku, jsem hetero a miluju hudbu. Videl jsem oba predchozi dily, jednicka super, dvojka slabsi, ale tohle? Vymackli z toho absolutni maximum, z Toxic mi prebehl mraz po ruce, celou dobu jsem se jak blb usmival, moc nechapu, jak se tohle nekomu, kdo vi do ceho jde nemuze libit. Je to vtipne, mile, odsypa to, neni to hloupe ani trapne. Za me jednoznacnych 5, klidne se na to podivam kdykoliv znova.

plakát

Malá smrt (2014) 

vsechny historky jsou super, nejvic bych vyzdvihl pana se spici manzelkou a posledni scenku s prekladanim, u ktere jsem doslova a do pismene rval smichy :-D Za me super, 100%!

plakát

Městečko South Park - Super korektnost (2017) (epizoda) 

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D za posledni 4 sezony suverene nejlepsi dil!!! Pro ty, co znaji peklo na zemi, to bude tezka satisfakce za loajalni roky venovane south parku :D Kurva to jsem se nasmal! xD

plakát

Lajna - Talkshow (2017) (epizoda) 

Jak Langmajera nemam rad, tak tahle role je mu usita na miru a ja se kralovsky bavim, ba dokonce chcipam z neho. :D Jen tak dal Lubosi!!!!

plakát

Osmý smysl (2015) (seriál) 

Může mi někdo vysvětlit, jak 1. serie může mít hodnocení 87%, druhá série má 91%, vanéční specíal 87%, ale celkové hodnocení má 82%? :D to je nějaká pičovina ne?