Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (CinemArt)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (101)

m@cs 

všechny recenze uživatele

Hmm ... po docela dost dobrém prvním dílu jsem se těšil na druhý. Čekal jsem, že bude aspoň tak dobrý, jako první. Nebyl. Byl o hodně slabší. Od třetího jsem tudíž už nic nečekal ... no, a taky jsem od něj nic nedostal. Škoda, potenciál tam byl, ale ten příběh to celé zabil ... jednu * zachránily krásné holky, tu druhou scéna na jachtě ... ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Pich Perfect 3 ma ďaleko od pitch perfect filmu. Zdá sa, a je to aj cítiť, že film bol natočený len z povinnosti zarobiť potom ako druhý diel bol obrovským hitom v kinách. Scenáristka Kay Cannon síce uvedie do filmu krízu ktorej čelia všetky Belly v reálnom svete, no takisto uvedie do filmu aj absolútne tupú a absurdnú príbehovú líniu v ktorej figuruje Amy. Čo mohlo byť pekným, vkusným a úprimným zakončením trilógie, je v konečnom výsledku len nemastný-neslaný film z ktorého si najviac zapamätám len to zlé. Tri hviezdičky sú čisto zo sentimentálnych dôvodov, ktoré precitnú naplno počas titulkovej čiernobielej montáže, a aj preto že všetky Barden Bellas si získali moje srdce naprieč celou sériou ... len preveľká škoda, že vo finále už tak nežiarili. ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Tak je to tady: Závěr trilogie Ladíme. Jednička kdysi před 5 lety byla koukající jednohubka ale asi byste vyjmenovali 852 jiných filmů se kterými byste strávili chvíli radši. U dvojky před 3 lety jako by chytil čerstvý vítr do plachet a všechno v ní fungovalo daleko více a zatím co jedničku jsem viděl jednou, dvojku asi čtyřikrát. Tak a je tu trojka která je lepší než jednička ale nepřekonává dvojku. V tom filmu samosebou zazní spoustu nádherně přezpívaných slavných songů a na jejich zpívání se ať už po choreografické nebo dekorativní stránce dá dívat. Ta hudební vystoupení prostě nenudí. V tom filmu solidně funguje i humor a to i taková šílenost jako to, že se z Robin Wilson stane John Wick/Rambo/Terminátor. Při tom filmu se opravdu solidně dá nasmát. Výborný tu je i John Lithgow který svojí roli podává velmi dobře a především dokáže v tom filmu hrát tak, že nevíte co od něj čekat. A samosebou tu skvěle funguje i důraz na přátelství celé skupiny a konec je tak emocionální jak by měl být. Od té série se snad záraky nečekají ale dá se to v pohodě užít a především to výborně uteče. Takže teď to jenom chce doufat, že se Ladíme 4 už nedočkáme (Ne snad kvůli tomu, že bych ten film nechtěl, ale spíše, že by to poničilo tu sladkou tečku). ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem předcházející díly, ale řekl bych, že je to celkem jedno, vlastně by člověk udělal lépe, kdyby si pustil pouze taneční čísla (dvě opravdu stojí za to) na youtube. Jinak je tu seslepován jakýs takýs příběh, který jistě ani nevzbuzoval extra naděje, spíše to funguje jako fajnová rozlučka, která fanoušky jistě potěšila. A já na to koukal kvůli Hailee Steinfeld, škoda, že jí tu není více, jednou to ale bude velká hvězda. Naopak mě celkem zklamala Anna Kendrick, ale třeba zas potěší příště. Co jsem tak pochopil, tak je trojka Ladíme stejně "dobrá" jako ostatní díly, takže dohánět s největší pravděpodobností nebudu. PS : John Lithgow mě tu na rozdíl od Táta je doma 2 velmi bavil a tu roli záporáka si neskutečně užíval. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička, o dost horší než dvojka. Jsem ráda, že se jednalo o závěr trilogie. Jako Anna Kendrick zpívá dobře, ale tak dobře, aby byla stavěna na piedestal fakt ne. Songy jsem moc neznala, tudíž mě moc nebavily. Brittany Snow je rozkošná a Rebel Wilson byla vlastně vtipná. Ale palec míří dolů. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Přibližně v 14. minutě a 27. sekundě si můžeme všimnout, že jedna z bardenských bellas má na svém pase napsáno, že její místo narození je Oblast 51. (Royaldell)
  • Rebel Wilson prohlásila, že se vůbec nebrání myšlence o natočení sequelu, který by pojednával o samotné Tlusté Amy. (Royaldell)

Reklama

Reklama