Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (693)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Boží záložitost, která si bez debat zaslouží 5*.

plakát

Aladin (1992) 

Omg, dokonalá pohádka! U sledování tohoto Disneyovského skvostu jsem měl fakt mega záchvaty nostalgie, páč jsem kdysi vlastnil originální hru na DOS/PC Aladdin a nikdy jsem ji nepřestal milovat :) Myslim, že po zhlédnutí filmu si to musim zahrát znova, abych si připomněl, jaká ultra-pecka to byla. Film naprosto splnil má očekávání a nemůžu mu (snad krom dabingu písniček) nic vytknout. 99%

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Pěkný, ale kéž by to natočili jako film pro dospělý a ne jako pohádku. Knížka byla o něčem jinym.. Líbilo se, ale očekávání to ani zdaleka nesplnilo. Kua.

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

Pro mě už klasika, která se neokouká. Hold, když jsem to jako puberťák maximálně žral, tak mi to i teď připadá neskutečně skvělý. Film celou dobu jede a jede a já se furt řežu a hláškuju spolu s postavama. Ne že by mě dokázal film posedmý něčim překvapit, ale jak se řiká: (možná neřiká, nevim :) ) "Dobrýmu vtipu se zasměješ jednou, geniálnímu pokaždý". A tady jich pár geniálních je.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Novej Spider-Man je vážně vtipnej! Takovou kadenci drobnejch jokeů a narážek jsem rozhodně nečekal. Sice jsem se do hlavního hrdiny nedokázal pořádně vžít a filmu chybělo něco, čím by se nesmazatelně zapsal do historie, ale jinak je to skvěle natočenej blockbuster, kterej jsem si pořádně užil. Emmu Stone jsem nikdy vyloženě nežral, ale s blond vlasy jí to už od prvního dílu moc sluší a na tom se nic nezměnilo. Ještě příště zvážim, že bych šel na premiéru, protože v plnym kině bych si film užil ještě o něco víc. 81%

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Parádní oddychovka. Moc jsem se na tenhle film těšil, páč jsem slyšel jen pozitivní ohlasy a Amélie nezklamala. Sice to bylo hluboký jak kávová lžička, ale romantický příběhy, který jsou umně podaný já můžu. Mimochodem, Audrey Tautou aka Amélie má výbornou mimiku. Celej film dost táhne, ale to se od hlavní hérečky očekává.

plakát

Americká krása (1999) 

Už jsem to říkal? Jeden z mejch nejoblíbenějších filmů vůbec! Koukal bych na to furt.

plakát

Americký gangster (2007) 

Na začátek bych chtěl říct, že jsem film viděl asi na třikrát, protože jsem se u něj poněkud nudil a ztrácel jsem pozornost, takže jsem to vždy radši vypnul a šel dělat něco jinýho než abych u toho třeba usnul nebo pak nevěděl o čem to je. ; Hlavní téma filmu, tedy drogy a jejich distribuce, je sice celkem zajímavé, ale nedokázal jsem se ztotožnit s žádnou z postav, žádná nebyla dostatečně zajímavá, abych jí fandil či naopak zavrhoval a celkově mi to přišlo celý takový anonymní. ; Bonusový body by mohl přidat fakt, že film je podle skutečný události, ale mě se někdy zdá, že je to dvousečný. Sice může u filmu dostat pocit, že se to fakt někde stalo a proto se právě víc vžít, ale taky (a tak to přišlo mě) může hláška "based on a true story" omezovat rozlet a hloubku filmu. Vytvoří zdi za který se jít nedá a člověk pak ví, že tohle a tohle se stát nemůže, páč to tak třeba v historii nebylo. Samozřejmě je spousta výjimek a já všeobecně nezavrhuju filmy podle skutečných událostí, ale tady se to moc nepovedlo. ; Škoda taky, že na místo Russella Crowa nedali někoho jinýho, protože podobnou, ne-li téměř totožnou roli spávňáka policisty si zahrál už v L.A. Přísně tajné a tak se mi po celou dobu zdálo, jako bych to už viděl. Pak taky Lymari Nadal jako misska nehrála ani zdaleka oslnivě, a přestože je to málo známá herečka, dostala celkem velkou roli a moc dobře s ní nenaložila. Ostatním hercům nemám moc co vytknout a hlavně Denzel Washington hrál výborně. ; Verdikt? Nakonec se přes celkem velká očekávání z Americkýho "gengsty" stal průměrný film, který ve mi nedopřál moc požitků z koukání na dobrej film.