Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (126)

plakát

Adam a Otka (1973) 

Knížku mám doma, ale film jsem nikdy neviděla.

plakát

A December Bride (2016) (TV film) 

Rekla bych takovy prumerny romanticky film s vanocni tematikou. Docela předvídatelný a na můj vkus to nijak extra negraduje, prostě to tak jako plyne.

plakát

Antikrist (2009) 

Příběh ok, ale s těma nechuťárnama to už trochu přeháněl, už to začalo chvílema připomínat ty americký srance typu hory mají oči dvě a pach krve apod. Ovšem v hnusnějším provedení. A to je tak všechno. Záběry se zvířaty na mě působily směšně. Ke konci filmu se v kině ozvalo: ježiši ta kráva se zase vyslíká. A to už jsem si taky říkala kdy už to skončí.... A pak si ustřihla klitoris. No a co jako - v některejch zemích taky ještě dělaj obřízku. A taky vorezlejma nástrojema.

plakát

Astro-Zombies, The (1969) 

Pro lidi co maj rádi starý sračkoidní horory typu B až C :)) ok dílko. Dávám 4 za tu ulítlou masku.

plakát

Běžící muž (1987) 

Ja to brala jako total becko, starou scifarnu, spis parodii a neskutecne jsem si ten film uzivala :D bavila jsem se az do konce a ty stupidni bojovniky jsem furt komentovala. Za me 4 ja se bavila.

plakát

Billy Elliot (2000) 

úžasný film, dojemný, řekla bych hlavně tím, že spousta z nás má sny, nenaplněné... talent promrhaný... potenciál nevyužitý. Billy se nebál jít za svým snem a myslím, že to může oslovit mnoho lidí.

plakát

Billy Elliot Muzikál (2014) (divadelní záznam) 

Zachytila jsem to na ct art a za me teda naprosta bomba. Sceny byly promakany skvele zahrany a vtipny. Tanecne to bylo naprosto vynikajici! Ja jsem se nemohla odtrhnout. A Elliot Hanna to nejen skvele odtancil ale naprosto prirozene zahral vcetne emotivnich casti. Bravo. Ja si to pustim znova. Ovsem mam rada i filmoveho Billiho Elliota, ten byl taky vyborne zpracovanej.

plakát

Blondýnka (2022) 

Zahraný dobře, působilo to artově, ale strašně depresivní podívaná. Jako matka co topí svoje malý děcko? Tak to je jako hnus, nadruhou stranu četla jsem před lety i biografii a otázka je, vzhledem k tomu jak byla Marylin mimo, co byla pravda a co ne. Každopádně můj názor na ni jako na člověka, pipina co se sebou nechala celej život akorát vorat. A ještě byla tak blbá, že šla dobrovolně na potrat a nechala si vzít pomalu to jediný, co by ju mohlo alespoň trochu dát nohama na zem. Takže kdo chce kam, pomozme mu tam a jestli ji to do smrti žralo - holt zkušnost s dost drahou platbou. Co víc říct. Já být takhle mimo a zařídit si takhle posranej život, co nemá pořádnou budoucnost, tak bych se možná odkráglovala dobrovolně i dřív než v 36.

plakát

Candy: Smrt v Texasu (2022) (seriál) 

Ja mam tyhle sedmdesatkovy a osmdesatkovy mordy proste rada, takze za me 5. A Jessica byla fakt dobra, celkem se i podobala te realne Candy. A prozivala jsem to s ni.

plakát

Carrie (2013) 

Carrie je prostě Carrie, stejně dobrá jako originál, ovšem moc nepřekvapí, protože stejně všichni víme jak to dopadne.