Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (126)

plakát

Griselda (2024) (seriál) 

Po dlouhe dobe serial, co me bavi.

plakát

SpongeBob v kalhotách: Film (2004) 

Tenhle díl je fakt vtipnej, moje oblíbená scéna je " Hoši, dejte si zmrzlinku, půjčím Vám za to svho pana Fouska" a přijede spuchlá zombie kočka :D ale těch scén je tam hodně vtipnejch, je to prostě dobrý.

plakát

Stranger Things - Kapitola druhá: Vecnova kletba (2022) (epizoda) 

Noo perfektne se to rozjelo. Sikanovana 11ka trochu nic moc, ale fajn satisfakce, kdyz uz tu kravu Angelu nemohla ztrestat svym umem, tak  alespon ze ji dala pres hubu tou brusli.

plakát

Candy: Smrt v Texasu (2022) (seriál) 

Ja mam tyhle sedmdesatkovy a osmdesatkovy mordy proste rada, takze za me 5. A Jessica byla fakt dobra, celkem se i podobala te realne Candy. A prozivala jsem to s ni.

plakát

Čarodějky - Čarodějky navždy (2006) (epizoda) 

Na to jak to slo od seste serie do kopru, tak posledni dva dily byly podle me udelany dobre. Ten posledni urcite.

plakát

Disco Pigs (2001) 

Jojo ten film jsem videla asi 10 let zpatky a dodnes vidim zive scenu s vidlickou a ten jeho psycho pohled. Ja proste Cilliana Murphyho miluju no.

plakát

Ohledně minulé noci (1986) 

Rob Lowe tady zamlada si je strašně podobnej s Ianem Somerhalderem.

plakát

Geniální přítelkyně (2018) (seriál) 

Za mě woow, já jsem se fakt cítila jako bych tam byla, v 50 letech. Ty herci to je úžasný, chvílema jsem si říkala, kde je vzali, že ty tváře naprosto sedí k těm postavám. Díky seriálu jsem přečetla všechny knihy a musím říct, že i když obvykle to bývá, že kniha je lepší, tak tady ten pocit nemám. Zatím i další serie jsou skvělé.

plakát

Billy Elliot Muzikál (2014) (divadelní záznam) 

Zachytila jsem to na ct art a za me teda naprosta bomba. Sceny byly promakany skvele zahrany a vtipny. Tanecne to bylo naprosto vynikajici! Ja jsem se nemohla odtrhnout. A Elliot Hanna to nejen skvele odtancil ale naprosto prirozene zahral vcetne emotivnich casti. Bravo. Ja si to pustim znova. Ovsem mam rada i filmoveho Billiho Elliota, ten byl taky vyborne zpracovanej.