Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Dexter

Dexter (2006)

Precizní seriálová adaptace škvárové literatury o sériovém vrahovi pracujícím jako forenzní technik pro Miamské oddělení vražd, kterého si nelze neoblíbit. Každá řada o 12ti dílech představuje ucelený děj s částečnou návazností v následující sérii. Jednotlivé epizody propojuje rozvleklá hlavní linie charakteristická pro jednotlivé sézony většinou pátráním po sériovém vrahovi, avšak vypráví i dění okolo vedlejších postav. V záplavě sériálů pochybných žánrů od bakelitových sci-fi, soap opera, primitních, epizodních sitcomů a i nadějných, avšak zrušených seriálů, patří Dexter i pře své nelogičnosti a scénáristické přešlapy mezi znamenitou elitu.

Hranice nemožného

Hranice nemožného (2008)

Seriál, který i přes nízkou sledovanost dozrál ke zdárnému konci.

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Nejlepší válečný seriál, který jsem kdy viděl. První díly jsem premiérově sledoval na HBO, později se dostal k celému seriálu, pustil první díl a nedokázal až do konce odtrhnout oči.

Transformers: Animated

Transformers: Animated (2007)

Z počátku je to trochu šok. Jednoduchá kreslená animace jako nechutnosti z Cartoon Network. Ale již od počátku je znát, že je zde něco zcela jiného. Přístup celého seriálu k jednotlivým charakterům, dějové linii, nostalgickým odkazům, ale hlavně hromada geniálních nápadů dělají z tohoto seriálu jedinečnou podívanou nejen pro mladší diváky, ale i pro odrostlé fanoušky Transformers. Škoda, že tento seriál musel ustoupit stupidní filmové verzi od Baye a byl zrušen, čtvrtá řada, plánována též jako poslední vypadala obsahově velice zajímavě.