Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (17)

plakát

Štiky (2018) (pořad) odpad!

I jsem se smál, ze zoufalství..

plakát

McMafie - Epizoda 1 (2018) (epizoda) 

Neskutečný! Spád od začátku do konce, zajímavý téma a na provedení není nic špatnýho.. Taky musím ocenit míšení ruštiny s angličtinou, super. Tak teď už jen dotáhnout zbytek série, potenciál to rozhodně má. Za mě zasloužených 5 hvězd.

plakát

Prezident v pořadí (2016) (seriál) 

Dvě dějové linie, politika a detektivka, každý si najde to své. Navíc to společně funguje tak, jak má. Závěr nachystaný pro další sérii (září 2017). Už se nemůžu dočkat, zasloužených 5 hvězd.

plakát

Vyšehrad - Charita (2017) (epizoda) 

Před shlédnutím epizody jsem se podíval sem, abych měl nějakou tu představu, no a možná jsem udělal dobře, protože jsem od toho opravdu nečekal vůbec nic.. Navíc ta změna manažera, no nejspíš to bude katastrofa.. A zas taková nebyla, naopak mě to docela mile překvapilo, bylo dost vtipnejch momentů, Řepka skvělej, nakonec ani ten manažer tak katastrofální nebyl.. Takže proč ne? Dávám 4 hvězdy a jen doufám, že příště budeme méně čekat.

plakát

Pěstírna - Tour the light (2017) (epizoda) 

!!!SPOILER!!! Z tohohle dílu jsem trochu zmatenej... 1) - Nevím, jak se mu povedlo opravit tu elektřinu, když to v minulém díle všechno zničil a vytrhal, vždyť by potřeboval nový dráty a součástky. 2) - Celou dobu jsem si tak nějak říkal, že Viki je holka a ne kluk, takže mě to ani nijak nepřekvapilo. 3) - Proč dal Plešoun Tuanovi ten paralyzér? Přeci jenom by tím mohl udělat něco i jemu. Ale jinak si díl zachoval vysoký standart kvality zvuku, střihu i kamery, takže i přes pro mě lehce zvláštní děj dávám 3 hvězdy.

plakát

Podle práva (2007) (seriál) 

Možná že kdybych se na to nemusel povinně koukat v rámci hodin OSZ, bylo by to i fajn..

plakát

Mladý papež (2016) (seriál) 

Ta tajemnost a úplná nepředvídatelnost hlavního hrdiny, prostě mě to bavilo. Dokonce bych ve spojení s ním použil i slovo "vyčůranost", jenže to zas není úplně pěkný ve spojení s papežem.. Ale seriál to vystihuje. Z mého pohledu rozhodně zasloužených 5 hvězd! :)

plakát

Mladý papež - Epizoda 2 (2016) (epizoda) 

Ty jo, tak tohle bylo super! Celý díl měl spád, vystupňovaný až do závěrečného proslovu, který opravdu nikdo nečekal.. A o tom celý seriál vlastně je, ne? Proto zasloužených 5 hvězd :).

plakát

Pěstírna - Seznamovací kurz (2017) (epizoda) 

Oproti minulé epizodě, mi chybělo něco "navíc", nějaký vtípek nebo hláška.. Každopádně opět vysoce kvalitní kamera, zvuk i střih. Jen děj lehoučce pokulhával, vlastně nepřinesl nic moc nového. Za Artura 4 hvězdy :D

plakát

Pěstírna - Služební cesta (2017) (epizoda) 

Jo, takhle nějak by to asi mělo bejt. Fajn 16 minut při kterejch se člověk nenudí a někdy i zasměje. Vlastně nemám co vytknout.. Jen ta poslední hláška "To nedám, to dáš" - neslyšeli jsme to už někde? Třeba ve Vyšehradu? Ale to je jedno, i tak se mi to líbilo. Zasloužených 5 hvězd, doufám že to takhle bude pokračovat :)