Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (69)

plakát

Bill Bailey: Part Troll (2004) (pořad) 

Bill Bailey je pro mě jeden z nejlepších komiků vůbec, jeho stand up není jen kritika a vulgarity, je to show. Jeho muzikálnost je fenomenální.

plakát

Návrat idiota (1999) 

Vztek, smutek, pobavení u jednoho filmu a k tomu neuvěřitelný výkon Pavla Lišky. Smekám.

plakát

Manželské etudy (1987) (seriál) 

Tato časosběrná záležitost nenechá srdce chladné. Říkám vau...

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Krásný sympatický film, co diváka chytne za srdce. Nudou a blahobytem přejedený Philippe hledá nového asistenta pro svůj od tragické události, monotematicky probíhající život. Nalezne ho překvapivě v nejnepravděpodobnější duši co se honí po ulicích stíhaných chudobou, Francie. Film vás jak pobaví, tak dojme. Vše tomu nasazuje korunu naprosto briliantní hudební doprovod od zlatých ručiček Ludovica Einaudi a předvede vám, že štěstí má mnoho podob svého zadostiučinění.

plakát

Schindlerův seznam (1993) 

K tomuto filmu jsem byl tehdá za mých telecích let přemluven asi v půl dvanácté večer. Ulehl jsem do postele s domněním, že černobílý snímek se 195 minutovou metráží prostě nemůžu vydržet. Po hodině koukání mě nejen zvedl z postele, ale poté mě jako magnet přitáhl k obrazovce na nejmenší viditelnou vzdálenost a na konci jsem v záplavě slz a dojetí chtěl nahlas tleskat a řvát! Tehdy jsem se naprosto zamiloval do Liam Neesona a už nikdy mě to nepustilo. Kdybych mohl všem tvůrcům tohoto veledíla bych s neuvěřitelnou pokorou podal ruku a vyjádřil svůj dík.

plakát

Forrest Gump (1994) 

A je to tady, dlouho jsem si počkal na komentář tohoto kinematografického skvostu a pořád nenacházím ta správná slova a asi je ani nikdy nenajdu. Vždy u něj brečím, vždy se u něj směji, vždy mi trhá srdce a klidní mojí duši. Výkon Toma Hankse je nepopsatelný, ten film prostě nemá chybu. Forreste běž!!!

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Film jsem viděl jako malý a jsem strašně moc a moc rád, že jsem se na něj po uplynutí té správné doby koukl znova. Příběh je naprosto fenomenální. Jen málo filmů ze mě při sledování udělá tvora co jen zírá s otevřenou pusou a neschopností polykat, natož dýchat. Nikdy neříkám, že tenhle film je nejlepší,ale s hrdostí křičím "tenhle film je jeden z těch nejlepších!!" SMEKÁM