Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (69)

plakát

Dark (2017) (seriál) 

Ópravdu mě to ukrutně moc nebavilo, ale dokoukal jsem to. Díky tomu můžu říct, že mě tento seriál ale vůbec neoslovil, nebavilo mě to od A až do Z a to Z bylo fakt zpackané.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Skvělý seriál, ale od čtvrté série se z Walta stává naprostý idiot. Na začátku je to geniální vědec, co si dává až přehnaně na všechno pozor a potom? To je neuvěřitelné, co za píčoviny dělá... To jako dostali scénaristé šli na lobotomii? TVL

plakát

Gangy z Birminghamu (2013) (seriál) 

Nemůžu si pomoct, ale opravdu mi vůbec nesedí soundtrack. Člověk se pocitově přesune do začátku 20. století a hudebním doprovodem tu atmosféru naprosto zadupou do země. Jinak velmi podařená záležitost. Irskou angličtinu prostě žeru a herecké obsazení je více než dobrá.

plakát

Sládci v přízni (2020) (seriál) odpad!

Tohle je neuvěřitelně moc hodně špatný počin. Nemám slov, fakt sr.čka.

plakát

The Haunting (2018) (seriál) 

Rád bych dal plný počet. Ale závěr seriálu, který do té doby byl ve všech směrech opravdu nadstandardně dobrý, mě zklamal. Kýčovitý happyend to prostě zabil. Škoda

plakát

Hra z Anglie (2020) (seriál) 

Výborná nápad na seriál, ale opět strašně promarněná šance z toho vyždímat opravdu TOP seriál. Příběh je zkracován, rozhodnutí jsou hrozně odbyté, krátké dialogy prostě šup se, šup tam. První řada měla mít dvojnásobek dílů a daleko více propracované scény. Pevně doufá, že jestli se Netflix rozhodne pro druhou řadu, tak že do toho nasype více peněz a pokusí se detailněji propracovat dialogy a vůbec celou výpravu. Na hřišti má být 2000 diváků a oni tam mají dvacetičlenný komparz. Opravdu si to zaslouží více pozornosti. Dávám čtyři hvězdy za nápad a doufám, že to půjde nahoru.

plakát

Nezlomný (2014) 

Páni, takhle špatný válečný film jsem snad ještě neviděl. Ani na vteřinu žádný soucit, ani na vteřinu žádné vtažení do děje. A akce zvedni pražec, u kterého se neukázala ani zmínka svalového napětí a chudák pták se mohl kdoví proč málem rozbrečet, byla úplná fraška. Ty dvě hvězdy jsou jen za let letadlem, u kterého jsem nemusel používat posun 10s vpřed.

plakát

Ztraceni ve vesmíru (2018) (seriál) 

To byla fakt hrůza. Rodinné sci-fi k nedělnímu pečenému kuřeti, při kterém si můžete povídat a nikdo to nepřepne jen proto, protože mají všichni mastné ruce. Škoda zahodit tak kvalitní provedení na takovou břečku pro devítileté chlapečky, co sbírají bionicle...

plakát

Ztraceni ve vesmíru - Neznámo (2019) (epizoda) 

Jediný kdo dokáže loď řídit je robot. Robot poslouchá jen kluka. Kluk poslouchá matku. Ale jasně, radši uděláme vzpouru a vyřkneme spoustu heroických keců, než aby řekli klukovi "ať robot nic nedělá,dokud nevyřešíme situaci s kyslíkem a vodou". Já se divil, že po první kritizované sérii je najednou hodnocení tak vysoké. Už to asi chápu. Na tenhle stupidní seriál pak už nikdo se zdravým úsudkem dál nekoukal.