Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (286)

plakát

Africké královny - Cesty vedou do Říma (2023) (epizoda) odpad!

Chybí spousta vysvětlení faktů a snad více informací dostanou i žáci základní školy. Zbytečná ztráta času nad touto slátaninou.

plakát

Africké královny - Co je nevyhnutelné (2023) (epizoda) odpad!

To už Netflix opravdu neví co s penězi, že plodí tak nesmyslné pseudo-dokumenty jenž si s historií spíše vytírají řitní otvor ?

plakát

Africké královny - Královna Kleopatra (2023) (série) odpad!

Historické dokumentární snímky mám rád a vždy se z nich alespoň dozvím něco nového. Zde zprvu zaseklo hodnocení 5%, ale zkusil jsem se na všechny 4 díly podívat abych si udělal vlastní názor. Očekával jsem historický dokumentární snímek s podloženými fakty. Dostal jsem slátané ho*no v načančaném obalu od Netflixu. Vzít historii, zmuchlat a vytřít si s ní řitní otvor v takovém rozmachu umí Netflix opravdu velkolepě. Tento blud nemá cenu ani sledovat. Dokud se nepřestanou opírat o bludy a nezačnou konzultovat se skutečnými experty na historii, tak raději ať se vyhnou historickým dokumentům velikým obloukem.

plakát

Africké královny - Poslední faraonka (2023) (epizoda) odpad!

Při dokončení sledování toho posledního dílu opravdu doufám, že nic dalšího v podobném stylu již nikdy nevyjde. To není historie, je to fraška.

plakát

Africké královny - Sokové (2023) (epizoda) odpad!

Jak si tento odpad může někdo dovolit označit za Dokumentární / Historický a vypustit. I kdybych pominul, že černoška hraje Kleopatru což je samo o sobě paskvil a absolutně mimo historické prameny, tak zde probíhá překrucování i přepisování historie. Netflix spustil výplachy mozků svých diváků a absolutně kašle na historii v tomto případě.

plakát

Aladin (1992) 

Pohádka je to dobrá, ale vadilo mi tam to protivné zpívání což není zrona můj šálek čaje. Proto pouze 3 hvězdičky.

plakát

Alien Vs Ninja! (2010) odpad!

Naprostá ztráta času sledovat takovou hovadinu.

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Akční sci-fi pohádka na niž se dá dívat, ale i tak je to prostě jen načančané nic. Raději mrkněte na "knižní" podobu jelikož zde je spousta věcí vynechána.

plakát

Americký kickboxer: Zápas smrti (1994) 

Slabší průměr na arénovku z devadesátých let, která snad ničím nenadchne. Příběh slabý a hodnocení delají prakticky jen bojové prvku a Matthias Hues.

plakát

Americký Shaolin (1991) 

Děj je strašně stupidní, ale na druhou stranu souboje jsou kvalitní. Proto možná i trochu z nostalgie a skrz souboje 3/5.