Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (7)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Za 5* jen to hvízdne. 1. sérka nastíní co můžeme čekat a ve druhé sérii se rozpoutá (pravda tošku vlažněji) ona válka o trůn. Výborný postavy a postavičky, skvělá a hodně drahá výprava, hudba mě taky baví (stejně jako všichni herci) - co dodat? No přece se na to mrknout :-)

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Asi jsem nemocnej, ale na co šáhne starej dobrej Frank to se mi jako dost líbí. Momentálně (po sedmým dílu druhé řady) mi chybí víc akce, ale vem to zombík. Pěkně se na to kouká. 13. díl 3. řady - doživotní fanoušek tohoto díla!

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Jééé, to bylo moc příjemné. Už byly napsány tuny hodnocení, nebudu zdržovat. Snad jen ta hudba, ta je přímo dokonalá a sedí naprosto přesně k tomuto velmi podařenému dílku. Děkujeme Duffers brothers :-)

Temný případ

Temný případ (2014)

Shlédnuto ve 2 dnech 4 hodiny denně. Precizní hlavní herecká dvojice, režie, kamera a výborná hudba. Až neuvěřitelně přesný výběr lokací - temné, industriální a depresivní jako celý seriál. Poslední díl je asi nejslabší, což je velká škoda, ovšem to co se děje před divákem po celou dobu je to nejlepší co se na tv obrazovkách zatím objevilo. Kdo se chce královsky pobavit ........ není co řešit. Enjoy it :-)