Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Akční

Obsahy (20)

A Fuchsia Elephant

A Fuchsia Elephant (2009)

Charlotte Hall (Dianna Agron) slaví 18. narozeniny. V tento den se rozhodne radikálně změnit svůj život. Odvrátí se od své matky, která je alkoholička a společně s přítelem Michaelem (Dave Franco) se rozhodne oslavit 8. narozeniny, které kvůli své matce nikdy neměla. Na oslavě nebudou chybět piráti, kočovníci, kouzelníci a samozřejmě ani Fuschia Elephant, což je vlastně růžovo-fialově zbarvený slon.

Chladnokrevný

Chladnokrevný (2012)

Sourozenci Addison (Eric Bana) a Liza (Olivia Wilde) jsou na útěku poté, co zkazili přepadení kasina. Při dopravní nehodě, při které zabijí policejního příslušníka, se na kanadské hranici musejí rozdělit. Zatímco Addison na své cestě zmatkuje, Liza se seznámí s bývalým boxerem Jayem (Charlie Hunnam), který ji pozve na dikuvzdání na večeři ke svým rodičům - k June a zasloužilému šerifovi Chetovi (Sissy Spacek a Kris Kristofferson). Začíná hra, při které se musejí mít oba sourozenci na pozoru, aby se neprozradili.

Elitní jednotka

Elitní jednotka (2002)

Smrtelný nervový plyn je v posledním stadiu vývoje. Hrozba terorismu visí stále ve vzduchu. Jen pár dní před významnou historickou událostí, podepsáním důležité smlouvy o chemických zbraních, je unesen prezident Spojených států (Mel Novak). A to přímo před očima agenta tajné služby Taylora Maloneho (Damian Foster). Okamžitě začíná nebezpečná záchranná akce! Jde o prezidenta, ale také budoucnost světa.

Freeze Frame

Freeze Frame (1979) (TV film)

Will E. Coyote se opět snaží chytit Road Runnera. Tentokrát má ovšem výhodu - sníh. Road Runner se v něm nedokáže pohybovat příliš rychle. Pomůže kojotovi jeho vynalézavost a sněžné dělo k polapení ptáka uličníka?

Královský víkend

Královský víkend (2012)

Příběh milenecké aféry mezi Franklinem D. Rooseveltem (Bill Murray) a jeho vzdálenou sestřenicí Margaret Stuckleyovou (Laura Linney) se odehrává v roce 1939, tedy v době, kdy král a královna Spojeného království navštívili New York.

Loupež poslepu

Loupež poslepu (2011)

Liam (Liam Cunningham) a Michael (Michael Fassbender) jsou profesionální kasaři, kteří se sejdou při celkem jednoduché zakázce, musí dostat z kancelářského trezoru jeho obsah. Háček je v tom, že mohou lehce aktivovat alarm, který je donutí spustit Pitch Black Heist, neboli loupež naslepo.

Láska jako blázen

Láska jako blázen (2014)

Conrad (Jason Bateman) je mladý a bohatý muž. Žije společně se svými rodiči v luxusním pařížském hotelu, ale vše se změní po rozvodu jeho rodičů. Je nucen se vystěhovat a po zdlouhavých terapiích se rozhodne začít nový život. Nastěhuje se do bytu svého nejlepšího přítele Dylana (Billy Crudup), a také potká dívku svých snů, Beatrice (Olivia Wilde), jenže ta chodí s Dylanem. Podaří se mu získat pravou lásku a zárověň udržet přátelství?

My Name Is Lisa

My Name Is Lisa (2007)

Krátký příběh obyčejné americké třináctileté dívky o tom, jak je těžké žít s člověkem postiženým Alzheimerovou chorobou, zvláště jedná-li se o člověka natolik blízkého, jako je matka. Vítěz Best YouTube Short Film of 2007.

Máslo

Máslo (2011)

V malém městečku ve státě Iowa objeví adoptovaná dívka Destiny (Yara Shahidi) talent pro okrasné vyřezávání z másla. Svůj um chce předvést na městském festivalu, kde jí budou konkurovat poněkud kontroverzní Brooke (Olivia Wilde) a místní ambiciózní žena Laura Pickler (Jennifer Garner), která si rozhodně titul nejlepšího řezbáře nenechá vzít nějakou začátečnicí.

Nejpřísnější rodiče na světě

Nejpřísnější rodiče na světě (2008) (seriál)

Když už mladé zhýralé Brity nezvládají ani vlastní rodiče, je třeba zasáhnout. Teenageři jsou vysláni na několik dní do cizí rodiny na druhém konci světa, kde žijí jako místní a navštěvují tamější školu. Často překvapeni striktními pravidly se dostávají do nepříjemných situací, které je v rodné zemi mohly stěží potkat. A to vše podstupují proto, aby si uvědomili, že jejich dosavadní chování nebylo tak úžasné, jak si mysleli.

Nic nás nerozdělí

Nic nás nerozdělí (2012)

Film Impossible vypraví příběh rodiny, která v roce 2004 přežila tsunami. Manželé Henry (Ewan McGregor), Maria (Naomi Watts) a jejich 3 děti se rozhodli strávit zimní dovolenou v Thajsku. Po několika dnech v tropickém ráji se dne 26. prosince změní jejich dovolená v noční můru. Obrovská masa vody se velkou rychlostí blíží k ostrovu a smete všechno, co jí stojí v cestě.

Paul McCartney: My Valentine

Paul McCartney: My Valentine (2012) (hudební videoklip)

V hudebním videoklipu k písni My Valentine z McCartneyho patnáctého studiového alba Kisses on the Bottom, které vydal v únoru roku 2012, se ze známých hollywoodských osobností objevili Johnny Depp a Natalie Portman.

Pomsta

Pomsta (2011) (seriál)

Emily Thorne (Emily VanCamp) přijíždí do Hamptons, kde strávila se svým otcem léto. To bylo předtím, než ho zatkli za zločin, který nespáchal. V Southamptonu si pronajme dům, který kdysi patřil jejímu otci a odkud bude plánovat pomstu těm, kteří ublížili nejen jejímu otci, ale i jí.

Prodigal

Prodigal (2011)

Krátkometrážní film Prodigal vypráví přiběh Samanthy (Jade Pettyjohn), která má zvláštní schopnosti. Kvůli tomu se o ni zajímají tajné organizace a vědci. Jedním z nich je i Mark Show (Kenneth Branagh), který je ochoten nebohou dívku dokonce unést, aby ji mohl studovat. Je jen na jejím otci Davidovi (Travis Crim) a agentce Rachel Mintzové (Jennifer Morrison) zda ji ochrání.

Pět žen

Pět žen (2011) (TV film)

Soubor pěti krátkometrážních filmů, které vypráví příběhy žen, které postihla rakovina prsu.

S tím nic nenaděláš

S tím nic nenaděláš (2011)

Kamarádky Kim (Krysten Ritter) a Deena (Kate Boswort) jsou mladé, krásné a užívají si života. Vše se ale změní když Kim otěhotní.

Zase single

Zase single (2011) (seriál)

Stuart (David Alan Basche) je čerstvě rozvedený a chce začít nový život. Stěhuje se do bytu, kde jeho spolubydlící Phil (Donald Faison) a Haskell (Wayne Knight) mají výhrady k jeho nastěhování. Byt je ovšem ve vlastnictví Stuartovi rozvodové právničky Holly (Kristen Johnston), která bydlí přes chodbu a která je ochotna mu pomoci z jakékoli šlamastiky.

Zavolejte porodní sestřičky

Zavolejte porodní sestřičky (2012) (seriál)

Dramatický příběh BBC je založen na skutečných vzpomínkách Jennifer Worthové, kvalifikované porodní asistentky, která svou kariéru začíná po boku ošetřujících řádových sester v Londýnském East Endu 50. let 20. století.

Šimpanzi

Šimpanzi (2012)

Tvůrci dokumentárního filmu nám nabizí jedinečnou příležitost nahlédnout do světa inteligentních šimpanzů. Budeme sledovat jak se teprve z 3letého jedince stane dospělý šimpanz. Během dospívání ho ale čeká spousta urtpení a překážek.
Filmem nás bude provázet komentář Tima Allena.

Štvanec

Štvanec (2013)

Nedávno propuštěný muž (Paul Walker) chce začít nový život, a proto se rozhodne odjet, co nejdál to půjde. Při jeho smůle v autě z půjčovny najde klíčové důkazy, které by mohly usvědčit místní policii z korupce. Nepoctiví policisté z policejního sboru budou ovšem chtít tyto důkazy zničit.

Reklama