Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Životopisný

Recenze (9)

plakát

Divnovlásky (2008) (TV film) 

Prepjatost/klise/sama poza- skoda tolika skvelych hercu se slabymi dialogy! Jedna hvezda, protoze jsem vydrzela az do konce!

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

POZOR! Sledovani tohoto serialu Vam muze poskodit mozek!

plakát

Vertical Limit (2000) 

Nejsem horolezec, ale dokonce i ja tusim, ze v 7000 m takhle neplapola ohen, kdyz si rozpoustite snih, navic by na to ani cely film nestacil, aby z nej byla voda... jeden bod davam za ten vyhled, jinak scenar, herci a hlavne ty dialogy to jen kazi.

plakát

Andílek na nervy (2015) odpad!

Strasny... ty dialogy...priznam se, ze jsem nevydrzela az do konce. Staci, ze se stydim u vecernich zprav, ale jeste u filmu?

plakát

Čtyři slunce (2012) 

Hodnotim dvema hvezdami, za to, ze vsichni jsou dost dobri herci, co delaji co muzou, ale moc toho nemuzou... hudba ale dobra!

plakát

Žraločí tornádo 4 (2016) (TV film) 

Tento film se da ohodnotit bud jak totalni ubohost, protoze vsichni tvurci moc kourili, nebo jako mistrovske dilo, jak slatat vsechny nesmysly dohromady. Hodnotim jednou hvezdou, aby to nekoho nezmatlo, ale pravda je, ze jsem to videla az do konce, coz o necem svedci... Je tu spousta znamych tvari, jejichz jmena jste si nezapamatovali z jinych filmu, a zustane to tak i nadale. Vedecky tym, pecujici o stit, vypada jako komando z pornofilmu, nehlede na to, ze nektere dialogy ukradl scenarista z Cimrmanova divadelniho dilka Vitr z hor!

plakát

Plán 9 (1959) 

Konecne vim, proc se Ed Woodovi rikalo nejhorsi reziser vsech dob! A za tu sberatelskou kuriozitu davam krasne dve hvezdy, protoze narozdil od jinych vas pohani zvedavost, co amaterskeho prinese dalsi a dalsi scena....zatimco film Tima Burtona Ed Wood je na cistych pet hvezd...

plakát

Dánská dívka (2015) 

Eddie Redmayne je tu skvely. Potrebuje dobre spoluhrace, coz se v Teorii vseho podle meho nepovedlo - ale tady se muze oprit o vybornou Alicii Vikander a vse dokonale ladi... pusobivy pribeh bez zbytecneho afektu.

plakát

Amy (2015) 

Ze zacatku jsem vahala, jestli me to vubec zajima, ale nakonec jeji silna osobnost -ale slaba povaha, ktera podleha parazitujicimu okoli, me strhla...