Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Rodinný

Recenze (70)

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) odpad!

Bezva, TV Prima je opět o krok napřed. Ušetřila si spoustu času a vůbec se neobtěžovala natočit seriál jakože doopravdy...HOP... rovnou na parodii ;-)

plakát

Hvězdy nad hlavou - Rozhodnutí (2021) (epizoda) 

jedna hvězda za obsazení, vše ostatní je však poplatné trendu této veletelevize... bezduché, hloupé, prvoplánové, bez nápadu. hlavně, že na to budou koukat konzumeti, aby se prodalo co nejvíc reklamy! nic nového pod hvězdami.

plakát

Na lovu (2021) (pořad) 

musím, a rád, změnit svoje hodnocení z odpadu na 3 . docela se to rozjelo a občas na to rád kouknu a celkem se bavím...

plakát

Ubal a zmiz (2021) odpad!

český pokus o britskou klasiku s podporou tv nova....jak to asi může dopadnout.... vyhozený prachy

plakát

1. MISE - Hof a Hof (2021) (epizoda) odpad!

další lejno z primácké velkovýrobny sraček! Modrý kód v maskáčích...když "herci" konečně vyblejou kyble recyklovaných dialogů ve šroubovaných zápletkách, na pozadí papundeklových kulis, tak pustíme co? no co? .... slow motion sestřih!    pan rekreativní producent Vodochodský se opět vytáhl (nebo přibral?)

plakát

1. MISE - Příliš úspěšná praxe (2021) (epizoda) odpad!

jak se dalo předpokládat, šroubované zápletky.... když někoho škrábne kočka, tak je z toho mezinárodní incident..... ježíš to je kravina, o žádném dramatu nemůže být ani řeč, obyčejná sračka...dívám se dál....bože to je hovadina,, použitá veškerá klišé, slow motion, už jen chybí záběr z dronu

plakát

Na Pavláska (2020) (pořad) odpad!

otřesná zbytečnost... kdejaká rychlokvaška tohoto typu (Jeřábek, Měcháček, Liška, Matonoha apod.) má vlastní talkshow... nejen, že to je velmi nesympatický člověk, navíc má v kokosu nasráno a podle toho vypadá i jeho "humor"

plakát

Slunečná (2020) (seriál) odpad!

otřesnyý "herec", který těží jen z roztomilého xichtíku, zažil jsem ho jako Romea v inscenaci Vinohradského divadla - velmi zapomenutelné, nebýt jeho umělé popularity v debilním seriálu, tak po něm pes neštěkne, no a jeho sparing uměle vytvořená "prima hvězda" , je k nepřežití... evidentně nefunguje na malém českém písečku rádobycelebrity v v souboji dvou soukromých TV.... jsme opravdu malý stát na tak mnoho "celebrit" .... řeknu to naplno pan Lambora je pouze hezký xicht, jinak jako herec je nepoužitelný podobně jako Burešová, ve své podstatě je tento seriál přehlídka nepoužitelných lidí, kteří mají jako profesi napsáno "herec"... přehrávající Hrubešová není ani trochu vtipná naopak je velmi trapná, jestli jí za to stojí? ach jo, no a Evičkastrčímsidokundycokoli de castelo je jenom třešinka "hereckého ansámblu"

plakát

SuperStar 2020 (2020) (pořad) odpad!

hej, oživování mrtvoly je husarský, nicméně zbytečný počin. Pan Mareš v životě nezazpíval, paní Pagáčová totéž. Rocker z osmdesátek, podivná černovláska a záhadný Slovák. tak to je opravdu světová show. a tihle hodnotí zpěv?! a charizma?!!! kolik těch jejich superstar se uchytilo? kolik jich znáte? tahle "soutěž" nemá se soutěží nic společného, je to pouze exibice vyčpělých rádodobycelebrit v porotě.... potřebují se ukazovat.