Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

Hlídka (2021) (seriál) odpad!

Proč? Proč se někdo píše s knížkou, vystaví příběh, vykreslí postavy, když to nějaký jelito z nudy vezme a udělá z toho takový šunt.  Karotka a Angua jsou snad jediní, proti, kterým nemám výhrady, Ale Elánius,(pitvořící se blbeček, který se v průběhu děje moc nemění) Pleskot Řitka( proboha proč z ni udělali vysokého trpaslíka?), lady Berankinová ( čert vezmi, že ji změnili rasu, ale proč plochý prkno bez osobnosti?) a Vetinari? Z toho udělali ženu, to bych ještě přežil, ale Prattchetův Vetinari je vysoký, hubený, absolvovent školy Cechu vrahů. Proč je to tu takový, ke vší uctě k představitelce, medvídek? A nakonec Karcer. Tohle že je zločinec? Tomu mám věřit, že bez mrknutí někoho ukončí pro zábavu?  Celý špatně a tenhle pokus se nepovedl.

plakát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) odpad!

Tak takhle to Snyder myslel? Nic než spousta rámusu, chaosu a z paty vytažených rádoby vtípků. Úplně zbytečná předělávka.

plakát

Pevnost Šanghaj (2019) 

Jednu hvězdu tomuto dílku jen za vizuální stránku. Ta nebyla špatná, ale způsob vyprávění a milostná linka ten film sráží do temnot. Ani soundtrack mě nenadchl. Velká škoda.

plakát

Wonder Woman (2017) 

Nevím, proč bych tomu filmu měl dávat více než 3 hvězdy. Ale hérečka Gadot je jen hezká. Asi to stačí. Nahoru to tahal jen Pine a obraz. Děj mi přišel kostrbatý a celé to bude nejspíš jen představení Wonder woman jako budoucí členku Ligy spravedlivých. A čemu vůbec nerozumím, je huštění "dramatické" hudby všude kde se dalo. Copak válečné scény k dramatu ještě potřebují ohlušující randál, teda hudbu?

plakát

Past na rosomáka (2002) 

Zajímavá zápletka, ale i typicky amirický konec

plakát

Příliš vzdálený most (1977) 

Jeden z nejlepších filmů o konkrétní operaci. Vše vyvážené co se týče plánování bojování i vyobrazení lidských osudů. Válečné filmy nejsou jen o válčení.

plakát

Dobrý voják Švejk (1956) 

Uplně výborný film. Navenek hodně hloupý, ale uvnitř pěkně vychytralý proplopuvá Švejk nástrahami rakouské válečné mašinerie. Určitě patří mezi klenoty:-). Vždycky se u něj velmi bavím:-)

plakát

28 dní poté (2002) 

trochu jinak udělaný příběh o zombících. Jako by Ti byli jen kulisou příběhu o lidech a jejich psychu v nenadálé situaci. Dost dobře zkonstruované story s vyvrcholením v nepříjemné šarvátce s vojáky. To vše doprovázené výbornou muzikou a ztvárněné neméně skvělou kamerou.

plakát

Interstate 60 (2002) 

Nádherný film. Skoro bych bych řekl takový neamerický. Perfektně propracovaný příběh sleduje vývoj postavy a protahuje ho neuvěřitelnými situacemi a nastavavuje nástrahy k zešílení. Až do chvíle než se bude muset rozhodnout...

plakát

Horem pádem (2004) 

Zajímavý film. Šel jsem na to s tím, že uvidím vodotrysk gagu, ale za pomněl jsem že je to Hřebejk. V te domněnce mě utvrdili přátelé a a reklama tvrdíci že jde o komedii. No legrace byla, ale tvrdit že by se přitom člověk musel svézt ze sedadla tak to rozhodně ne. Spíš mě zaujalo vybarvení postav, které postupem času opravdu nebylo černobílé. jen jsem malinko nepochopil konec kde spartanstí fans skandují "pískej konec" a pohledem jsme se věnovali Hance čekající v nemocnici...