Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (75)

plakát

Fm (2009) (seriál) 

Rozjezd byl slabší, ale díl od dílu se to zlepšuje a třetí díl s Ladyhawke byl už naprosto skvělý. Těším se na další.

plakát

24 hodin (2001) (seriál) 

První série - Občas lehce natahovaný s řadou klišé, ale nenudil jsem se. Nejslabší mi přišla dějová linie s Teri a Kim, která mě po 10. únosu začla upřímně srát a chvílemi jsem si i říkal, ať už je ksakru zabijou. Všechno ale vynahradil výborný závěr. 7/10 je tak akorát. Druhá série - O třídu lepší než první. Akčnější, napínavější, monstróznější. Narozdíl od první série my tady žádná dějová linie nepřidala, že by tam byla pouze proto, aby se vyplnilo těch 24 hodin. No možná zase ta s Kim. Kdyby ji v první díle zabili, nic by se nestalo. 10/10

plakát

Ovečka Shaun (2007) (seriál) 

Je to roztomilé a příjemné. Shaun dokáže vykouzlit úsměv na nejedné dětské, ale i dospělé tváři. Což ocení hlavně rodiče, kteří se tak nemusí dívat na ostatní infantilní pohádky.

plakát

Mentalista (2008) (seriál) 

Jediné, co seriál drží nad vodou je Simon Baker, ten chlap má úžasný charisma. Ale ruku na srdce, zbytek je jen obyčejnej hloupej krimi seriál, jako tucty dalších... A co mě úplně nejvíc sere je postava Robin Tunney. V poslední době totiž mají scénáristi tendenci dát do každé kriminálky jednu protivnou frigidní ženskou.

plakát

Kmen Andromeda (2008) (TV film) 

Obrovské zklamání. Od Mikaela Salomona jsem čekal daleko víc. Ikdyž je pravda, že s námětem asi moc dělat nemohl. V první půlce se to docela slušně rozjíždí, ale co měl sakra znamenat ten druhej díl? A ten hloupý konec?

plakát

Kyle XY (2006) (seriál) 

Na doporučení mého spolužáka, který do mě asi dva týdny ryl abych si to pustil, jsem shlédl první sérii. Nijak extra odvařenej z ní teda nejsem. Samotný úvod, kdy se seriál tváří jako pohodový rodinný seriál a Kyle poznává jaké to je být člověkem je skvělý, ale to co přijde v zápětí snad tvůrci nemohli myslet vážně. Neskutečně hloupé, trapné, naivní a rádoby tajemné pátrání po Kyleově minulosti si tvůrci mohli opravdu odpustit. 6/10