Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Posádka Červeného trpaslíka se po desetileté odmlce vrací s třemi novými díly. Lister, Rimmer, Kocour a Kryton se setkají s hologramem bývalé vědecké pracovnice Kateriny Bartikovské, která zbaví Rimmera velení a objeví způsob, jak otevřít dimenzionální bránu a poslat Listera do jiné dimenze pro ženu, s jejíž pomocí by obnovil lidskou rasu. Náhodou se celá parta dostane branou na Zemi. Tam její členové zjistí, že jsou hlavními postavami seriálu Červený trpaslík... (Weissik)

(více)

Recenze (430)

Kryton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nu dobrá hvězdy dávám už jen za název. Trpaslík se i po těch letech drží kvality. Ted k věci. Naši hrdinové jsou starší, tu pár vlasů ubylo, tu pár kil přibylo a tu pár věcí je nových. Než budete, ale už se ušklíbat tak se zamyslete. Toto vzniklo né pro peníze, ale protože to fanoušci moc chtěli. Mám tady vše vykecat jako někteří?..............ale co jen se podívejte. Nebudete zklamání a osobně druhý a třetí díl rulují tím humorem, na který jsme zvyklý. Uvidíte většina, že až se to nadabuje tak se tu budete rozplývat. Viděno v krásné britské angličtině. Výborné díly nadplán a pokud je to konec tak není tak zlý. Jsme to co jsme! ()

Hismael 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestávka Červenému trpaslíku moc neprospěla. Bohužel musím říct že už to není co to bývalo. Celý příběh o cestě na zem ve třech dílech je docela povedený, jen se už tolik nenasmějete. Škoda že nevznikla normální plnohodnotná 9. série o šesti nebo osmi dílech. Zpátky na zemi je spíš takové rozloučení bez smíchu imaginárního publika. ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv jsou všechny postavy starší a celkově to "starý" Trpaslík moc nepřipomíná, jsou zde ve vtipech a dialozích používány stejné postupy jako v minulosti. A to mi moc nesedlo, najednou ty hlášky ve mě nevyvolávaly smích. Nevím, čím to je. Ale je to Červený Trpaslík a jsem za něj rád. Druhej díl mi přišel mnohem zajímavější. Zatímco počet vtipů se ještě snížil, příběh se stal mnohem zajímavějším. Ještě víc mi to ukázalo, že jde o čisté fanouškovství, které se nesnaží navázat na původní seriál, ale spíš jen pomrkává na fanouška. Origami. Třetí díl je skvělé zakončení. Myslím, že je nejlepší sledovat všechny tři části najednou. A za Back to Earth jsem rád také proto, že je to splněnej fanouškovskej sen, vidět trpaslíka po tolika letech. U kterého jiného seriálu tohle zažijete? (Ne, nemluvím o nemocnici na kraji města) ()

havLord 

všechny recenze uživatele

Zas je tu v tom maglajz, na imdb nemá "Back to Earth" vlastní profil, ale je součástí původního "Trpaslíka" ... nevadí. Já, jakožto pouze občasný divák původního seriálu, jsem byl novými třemi díly potěšen, samozřejmě jsem si všiml, že je to něco docela jinýho, než původní série a mě se to tak veľa líbilo. I můj roommate, kterej mě do toho právě natlačil, velkej to fanda, byl spokojenej, takže myslim, že se celkem objektivně dá tvrdit, že se návrat povedl. 85% ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak já se toho bál a nakonec se ukázalo, že zbytečně. Trpaslík byl na chvíli zpět, byl jiný, ale stejně výborný. Je až s podivem, kterak člověku chybí "trapný smích diváků," který v tomto dílku již neexistuje. Ale hlavně, že vtipy a hlášky fungují. Zatím dávám 4, ale už při sledování originálu jsem si v duchu přeříkával dané texty s hlasem výborného českého dabingu a věřím, že až ho uvidím na ČT, tak hodnocení ještě zvednu! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně v obchodním domě je v pozadí plakát na film Memento (2000). (Cheeter)
  • Jedná se o první řadu seriálu, která neobsahuje zvukovou stopu se smíchem publika. (korbitch22)

Reklama

Reklama