Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (110)

plakát

Zlatá maska (2020) (pořad) 

Celej ten koncept je udělaný špatně... 1) Proč je to opět točeno se Slováky? Cílové publikum pro tuhle maškarádu nezná ani české youtubery (a tím myslím publikum nad 15 let...), natož slovenský. Vlastně kromě Žbirky neznali nikoho. 2) Proč je tam Bohdalka? Stejně si každý druhý jméno musela googlit. Tenhle koncept fakt není pro generaci 70+, naprosto zbytečná postava. 3) Já myslela, že trend "řvoucího publika" už skončil? Poslouchat uječenou děvu a řvoucí řady, zatímco se snažím přelouskat, co ten Slovák říká, není úplně ok. Všimli jste si, že občas musel do mikrofonu vyloženě křičet? Kdo si myslel, že to bude v TV znít dobře? Navíc po pár minutách to bylo vyloženě otravné až mě z toho rozbolela hlava. Tohle není rockovej koncert a ani tam nebyl důvod, aby tam furt někdo řval. Co jste jim to dali? 4) Natáčení probíhalo/probíhá v Maďarsku. To tam nahnali slovenský Maďary nebo televize platila divákům cestu a hotel v Budapešti? 5) Proč něco takovýho vůbec vzniká? Vtip to nemá, je to umělý až hanba a ten způsob... Škoda mluvit. 6) Z celé poroty byl zdaleka nejlepší Slovák. Bohdalka absolutně mimo a ti dva šašci jsou už ohraný, že je nemůžu ani slyšet. Stokrát ohraný vtip není vtipem. Copak Prima nemá někoho jinýho? Viděla jsem jeden díl a kvůli těm dvoum i poslední.

plakát

Cesty z dluhů (2020) (pořad) 

Hodnotím jen první díl (mladý pár s dítětem). Zajímavý nápad, ale podle mě je to málo edukativní pro obecenstvo. Čekala bych tam víc rad + zjištění stavu po nějaké době. Takhle se jen dozvíme příběh mladých lidí, kteří byli zadlužení jako hovado, přesto si koupili auto za cca 200 tisíc, investovali do pronajatého bytu (proč tam nebylo řečeno, že to není úplně ideální nápad?) a do toho si nadělali haranta. Ale jinak zajímavý formát a tím, že to byl první díl, tak se to snad ještě vypiluje.

plakát

Veliká (2020) (seriál) 

Normálně bych dala 4*, ale ty černochy u carského dvora v 18. století nemůžu skousnout. --- Update po shlédnutí celé série. Černochů je tam ještě více a jsou úplně všude. Ano. Během jeho vlády tam opravdu byl jeden čerchoch. JEDEN. Tady jich je asi tak 66. Nicméně po nějaké době se tomu už jen smějete. Naštěstí to nemá vliv na příběh. Zvedám na 4*.

plakát

Máma mezi Marťany (2011) 

Tak nějak nevím, kam film zařadit. Animák, kde dítě nadává ostatním do idiotů a zároveň (ať to není chyba filmu, ale jazyka), se jeden z hlavních hrdinů jmenuje Krypl. Vlastně jsem si ho v TV všimla tak, že jsem v tom barevnym filmu, který byl jen jako zástěra při jiné aktivitě, furt slyšela "kryple! Kryple! Ozvi se" a pod. Pro děti drobet sprosté a pro dospělý moc přitroublý. Asi jsem ze staré školy, ale styl pohádky se mi vůbec nelíbil. A vzhledem k finančním výsledkům asi nejsem jediná.

plakát

MasterChef Česko - Série 4 (2020) (série) odpad!

Radši by měli pustit originál s titulky. Bude to mít samé výhody. Lidi uvidí kvalitní Masterchef a ne tuhle, ani ne dobrou, kopii + uvidí zajímavá jídla + se naučí trochu anglicky. Masterchef miluju, viděla jsem všechny díly, ale tohle nemůžu vystát ani 10 minut (takže hodnotím jeden díl + plus pár minut nějakého jiného). Nevím, co mi vadí víc. Příšerná huhlající, nesympatická porota, co se na ně dívá z vrchu, nezajímavý soutěžící, z čehož vyplívají i nudná a nezajímavá jídla, nebo ten "dramatický" scénář. Asi celek.

plakát

450kg sestry (2020) (pořad) 

Tam je všechno! Pro milovníky freak show parádní podívaná. A jako bonus objevíte, co všechno jsou schopní ´Muricani sežrat + vás přejde chuť. Absolute win.

plakát

Peče celá země (2020) (pořad) 

Tohle s MC srovnat nejde. Je to, podle mě, úplně o něčem jiném. Viděla jsem všechny MC (originál tedy, českej jen jeden) a tady jsem ani při prvním díle nečekala, že tam budou podrazy, řev, slzy a pod. Přece jenom, u pečení si má člk spíš odpočinout a to u tady lze. Jediná výtka je, že by přece jenom mohli porotce trošku, droboulinko, přitvrdit. Jinak super.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

To byla ale chujovina.

plakát

Deadly Class - Reagan Youth (2018) (epizoda) 

Zkusila jsem to a nejde to. Hlavní hrdina je neslanej, nemastnej. Děj příliš protahovaný, "zlouni" jsou jak přes kopírák a podle nejvíc stereotypní předlohy a vůbec se tam většina z nich chová jako bez 3/4 mozku, rozhodně ne jako budoucí elita temný strany.