Reklama

Reklama

Recenze (9)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

No hura, ani som nevedela, ako mi serial s podobnym nametom chyba. Vykop mohol byt trochu akcnejsi a rychlejsi, na hypu toho ze ide o zabijacku teen skolu sa neda zadarmo viezt dlho... ()

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škola zlomených kostí. Pecka. Extremní a atraktivní jízda, plná silných momentů. Povedený casting jen doplněnej uhrančivým vizuálem, inspirovaný reganovskou utopií. Geniální soundtrack, hudba a střih, jen doplňují povedené animované flashbacky. Henry Rollins v roli jednoho z učitelů, nebo třička Bad Religion, či Exploited jsou jen vykřičníkem za plným hodnocením. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápad vypadal zajímavě, nicméně zajímavý nebyl. Propagace násilý bez důvodu už u dětí mi přijde totálně ubohá. Jednu hvězdu za sympatického hlavního hrdinu. Představa, že by někdo pozbíral všechny potenciální asociály už v pubertě a naučil je, jak být velmi výkonými sociopaty mne spíše děsí, než baví. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stylová a vizuálně našlapaná akční jízda s neskutečňe zajímavým a poutavým dějem. Sympatické postavy, předměty ve škole a školní gangy. Škola pro teenager zabijáky - to je prostě sen každého filmového fandy:D pilot hodně navnadil, natěšenost na další díly. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Po úvodní scéně, když Marcus (Benjamin Wadsworth) začne svůj monolog před vyhořelým dětským domovem, zní v pozadí skladba Behind the Wheel od britské elektronické kapely Depeche Mode. (Trajektt)

Reklama

Reklama