Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (7)

plakát

Hastrman (2018) 

Skvělé herecké výkony, kamera i hudba, ale knižní předloha je mnohem povedenější. Měl jsem od filmu velké očekávání, ale jsem maličko zklamán.

plakát

Špína (2017) 

Mě osobně ale tenhle styl umění, kdy lidi mluví sprostě a většina reálií si pohrává s ošklivými industriálními objekty, už moc nebaví, mám podezření, že je to trochu kalkul.

plakát

V peřině (2011) 

F.A. Brabec je skvělý kameraman. Kytice byla nádherná vizuálně. Ale v peřině je přeslazená, skvěle obsazená blbost. Je to škoda, protože dobré muzikály v naší kinematografii chybí.

plakát

Veni, vidi, vici (2009) 

Golfařská komedie, která měla docela slušnou návštěvnost. Děj je přitažený za vlasy a legrace tam taky není moc.

plakát

Prezident Blaník (2018) 

Humor a způsob vyprávění je super v krátkých historkách ze života české společnosti, ale na celovečerní film to úpně nestačilo. Ale i tak vzniklo něco jiného, než se normálně točí.

plakát

Polski film (2012) 

Je to docela divný film, ale divný film plný absurdity. Chvílemi člověka i rozesměje, ale poslední část filmu jde tak nějak do ztracena.

plakát

Můj vysvlečenej deník (2012) 

Vlastně jsem byl docela překvapený, film byl docela vtipný, trpaný tam, kde trapný být měl. Aspoň to nebyla úplně typická čeká komedie, ale dost otevřený film o problémech dospívání, kde se naštěstí neděly žádné tragédie.