Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (634)

plakát

P!nk Live v Melbourne (2013) (koncert) 

Tam, kde Madonna předvádí do posledního mrknutí vypilovanou obří show, tam Pink předvádí totéž - ale s nádechem spontaneity a prokládanou radostným skákáním po pódiu. Za pocit autentičnosti pět hvězd.

plakát

Kon-Tiki (2012) 

Evropský film, který svou formou útočí na nejlepší zaoceánskou (v tom je tak trochu jinotaj...:) produkci. Vynikající herecké výkony a solidní scénář pak dávají zapomenout na trochu zkratkovitý úvod do problematiky s několika Thorovými zytečně názornými "aha" momenty. Opravdu kvalitní podívaná, bravo.

plakát

S kuchařem kolem světa (2007) (seriál) 

Ano, je to "s užvaněným Francouzem na cestách", ale je to dobře koukatelné a zajímavé.

plakát

Expresní zásilka (2012) 

Hodinu a půl jsem koukala, jak Joseph Gordon-Levitt drání šílenou rychlostí na fixce mezi newyorskými taxíky. Dělal to sice buhví proč, ale k mému údivu mě to dost bavilo.

plakát

Sara Bareilles - Brave (2013) (hudební videoklip) 

Sara je jednou z mých srdečních záležitostí a dělá ten nejchytřejší pop, co znám.

plakát

Sex ve městě (1998) (seriál) 

S odstupem času se mi zdá, že Sex ve městě stojí opravdu za to. Je to ten typ seriálu, k němuž se můžete vracet, k libovolné řadě, dílu, a neztratí své kouzlo, vtip ani aktuálnost. Vpravdě kultovní záležitost a seriál, bez něhož by HBO dnes nebylo, čím je.

plakát

Výlet s mámou (2012) 

Není to sice kdovíjaká podívaná, ale neurazí a chvílemi i docela dobře pobaví. (Vsadím se, že prodej knihy Middlesex po uvedení tohohle filmu hodně stoupnul. Nebo klesnul...)

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Už dvakrát jsem změnila hodnocení ze čtyř na pět a zpátky, tudíž v tom nemám příliš jasno. Moonrise Kingdom mě uchvátilo a s ním i zpětně další Andersonovy filmy, které jsem zatím viděla. Ale poslední výlet do páně Andersonovy bohaté představivosti mi tak akorát zamotal hlavu. The Grand Budapest Hotel postrádá nejen hlavního hrdinu, s nímž by divák sympatizoval, ale i lepidlo, které by tu neuvěřitelnou přehlídku scén, výjevů, rekvizit, dekorací a v nich pohybujících se bizarních postav pojilo dohromady. Na druhou stranu jde o tak precizní a na pohled krásný film (a skvěle obsazený), který svou kvalitou pořád ještě vyčnívá nad stovky a tisíce dalších. Takže nakonec své hodnocení ustálím na čtyřech s nadějí, že Wes svou imaginaci opět zkrotí a v příštím počinu postaví obsah před formu. Jinak by to už nemuselo být koukatelné.

plakát

Hledání (2014) (seriál) 

Pilot sympatický, nijak zvlášť mě ale Looking zatím nezaujalo, uvidím, jestli mu dát ještě šanci...