Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (23)

plakát

Stmívání (2008) 

Moc se mi to líbilo...pořád je na co se dívat a když už nemyslim přímo hlavního hrdinu, kterej je uplně luxusní, tak hlavně člověk pořád čeká co přijde, když už o tom nečetl předtím...Moc mě to bavilo a bavilo to i přítele, takže to neni jen v tom, že já sem holka a ten herec je prostě boží...Hlavní je, že to má děj, příběh, pár překvápek...všechno co má film mít a i když se něco dá předvídat, tak to nestrácí na zábavnosti a fakt se člověk nemusí bát, že se bude nudit...

plakát

Buď v klidu (2005) 

Tak tady asi někdo žije podle přísloví "čím víc, tím líp" ale narvat film hvězdičkama, ještě neznamená úspěch...tak snadné to není..

plakát

Přelet nad kukaččím hnízdem (1975) 

Vše bylo již řečeno, prostě ten film má všechno co divák od filmu může čekat...prostě se sešla bezva parta lidí, kteří vytvořili báječnej projekt..super, super!!

plakát

Velocity (1960) 

Žít v době, kdy to bylo natočený, asi bych to hodnotila jinak...ale dneska jen díky Jackovi, kuli kterému jsem se na to dívala(ostatně jako většina lidí) dávám 3* .Ale rozhodně bych nerada někoho odradila, já osobně jsem se nemusela přemlouvat k dodívání, takže pokud to najdete v programu a zrovna budete doma, proč ne..

plakát

Hledá se Nemo (2003) 

Nečekala sem, že to bude tak úžasný...Jé, už dlouho mi nic tak krásně nepohladilo srdíčko jako tenhle film...návrat do dětských let;-) úžasná story, která má pointu, skvělý myšlenky, vtipy všechno...divim se sama sobě, že sem to neshlídla dřív!!!

plakát

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 

Po stále stejných filmech s podobnými pointami, scénářem, vizuální stránkou mne tohle dostalo. Ani vraždy a krev na nejchladnější úrovni bez jakéhokoli povšimnutí nemohou upřít filmu jakousi sladkou linii.Je to jeden z filmů, na který se človek může dívat víckát a pořád nachází něco nového. Johnymu sluší ty ponurý kostýmy i účesy, dlouho sem čekala na něco kde bude vypadat jako Edward s nůžkama v rukou a konečně jsem se dočkala..dokonce i těch nůžek:-D

plakát

Hitman (2007) 

Koukám, že to většinu lidí moc nenadchlo, ale pro mě to bylo velice příjemné ztrávení večera. Možná proto, že jsem od toho čekala krvavou slátaninu bez děje...Nakonec se vyloupl celkem akční kousek, který mě nenechal si nudou kousat nehty, ba naopak...Sice nejde o bůhvíjak promyšlené akce s nečekaným koncem, ale pokud uvažujete o skouknutí, tak můžu jen doporučit...;-)

plakát

Taxi na temnou stranu (2007) 

Poutavý dokument, který vyvolává nepříjemný pocit, že není třeba něco provést aby se člověk stal vězněm a někdy ani vězeň nemusí nic provést a stane se z něj oběť vynucovacích prostředků, které praktikují věznitelé na odlehlých i neodlehlých místech se souhlasem těch " Nejvyšších". Vidíme, že týrání, které vede k lživým výpovědím, kdy už člověk odkýve cokoli, vysvětluje president jako jedinou možnost a útočí na city lidí a jejich bezpečnost, kterou vlastně může ochránit pouze tvrdé vymáhání pravdy(která často ani pravdou není)...Tyto praktiky ale nezačly teď, již dávno se lidé vystavovali takovému tlaku, že raději okdývali cokoli...tohle nezačlo, to totiž ještě neskončilo...

plakát

S tebou a bez tebe (2001) 

Nechápu jak se to může někomu zdát ploché, nebo nudné. V žádném případě to není ani jedno, ale myslím, že to co ten film přináší, jsou často pocity, které znají jen holky, slečny, ženy....Je to šíleně silný příběh o dvou životech, které jsou navždy spojeny osudem. Je to lásce, rivalitě, přátelství, závisti, kráse i těžkosti života, je to o tom, že někdy se nedá věřit ani těm nejbližším a přece je vlastně pouto mezi dvěma lidmi víc než cokoli jiného. Páni, já sem po dlouhé době viděla opravdu film, který mě bavil od začátku až do konce, obě herečky jakoby ani nehrály a jen to celé žily, a kostýmy?Paráda, šílené šaty, které umocňují atmosféru...Prostě bych dala 99%( a to jen proto, že se Holly nikdy nedozvěděla, že jí Mariny bratr napsal dopis...já nemam ráda, když se něco ve filmu stane a pak se to nevyřeší, ale to už jen moje puntíčkářská povaha:-) )