Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (28)

plakát

Amadeus (1984) 

Miloš Forman je prostě persona. Tohle asi viděli všichni a opět nemá cenu pět chvalozpěvy. Vše je naprosto dokonalé. Jasné kilo.

plakát

Anonym (2011) 

Roland Emmerich - to není možné. Odborník na kýč a klišé se překonal, konečně dostal do ruky slušný scénář a nepodělal to. Dobrá obsada, trochu nepřehledné postavy ale jinak docela povedená spekulace. Znám režiséry co by to zvládli lépe. Za mě 75%.

plakát

Doktor Živago (1965) 

Díky Borisi Pasternaku za krásný román, díky Davide Leane za fenomenální film. Dál nemá cenu něco psát. Jedno je jisté, dnes už nikdo nic podobného nenatočí, kdo by zaplatil tu výpravu, kostýmy s nejistým výsledkem-škoda. Za mě jasných 100%.

plakát

Dream Theater: Live at Budokan (2004) (koncert) 

Koncert dobře znám. Dream Theater jsou prostě má srdeční záležitost. Právě jsem dojel tento koncert z mého blue ray disku a jsem nadšen. Kapela prostě šlape na 100% a stejné je i mé hodnocení. Není co dodat, to se musí vidět a slyšet.

plakát

Dream Theater: Romavarium (2006) 

Druhé DVD fan klubu Dream Theater, záznam koncertu v Římě ze dne 31.10.2005. Jedná se o koncertní záznam mého oblíbeného alba Octavarium. Je to jednoduché, prostě kapela album Octavarium přehraje na koncertě a já jako věrný příznivec kapely nemám co dodat-100%.

plakát

Gladiátor (2000) 

Po dlouhé době chci něco napsat. Včera jsem si film opět pustil a jsem toho plný. Nečekal jsem přednášku z historie, prostě jsem se chtěl dobře pobavit a příjemně strávit sobotní večer. Musím říct, povedlo se. Famózní podívaná, perfekní herecké výkony ( Crowe, Phoenix ), skvělá hudba a režie.Ještě teď mám husí kůži. K dokonalosti sice něco chybělo ale za mě 95%.

plakát

Gran Torino (2008) 

Je mi líto lidí, kteří film nepochopili, nechci tu Clinta oslavovat, ale tohle se mu opravdu povedlo. Další chvalozpěvy by byly naprosto zbytečné. Za mě jasných 100 %.

plakát

Hamlet (1948) 

Příběh dánského prince ,cti,lásky, nenávisti a pomsty mě opravdu dostal.Sir L.Olivier v roli Hamleta by se nemusel stydět ani před velkým W.Shakespearem.Klobouk dolů.Závěrečná salva z děl mi dodnes zní v uších.Úžasný zážitek...

plakát

Hodný, zlý a ošklivý (1966) 

Ani nevím co napsat. Nějaký ital v roce co jsem se narodil, natočil neuvěřitelný spektákl. Vzal si k tomu kluky Eastwood, Wallach a Van Cleef, řekl nějakému Morriconemu ať něco složí a posral všechny američany v jejich oblíbeném žánru. Vůbec se nedivím, že má oblíbená Metallica si jako intro svých koncertů vybrala scénu nalezení hrobu neznámeho vojína. Prostě dokonalé-100%.

plakát

Iron Maiden: En Vivo (2012) (koncert) 

Jo, bylo to hodně dobré. Kapela šlape perfektně. Set list skvělý, zvuk a obraz na špičkové úrovni. Bruce se sice místy trochu trápil ale vzhledem k jeho věku je to pochopitelné. Úvodní sestřih při Satellite 15 naprosto skvělý. Za mě jasných 5 hvězd.