Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (5)

plakát

Bajkeři (2017) 

Já nevím, ale podle mě jsou Bajkeři film, který neurazí, ani nenadchne. V podstatě ale splňoval vše, co jsem od něj očekávala. Nenáročný děj, celkem fajn herecké obsazení, nastíněný problém dnešní pubertální generace - závislost na sociálních sítích... za mě dobrý:)

plakát

Jsem božská (2018) 

Na film jsem nešla s žádným přehnaným očekáváním. Říkala jsem si, že to bude komedie ve stylu Bridget Jones a to se více méně naplnilo:) Jednoduchý, nenáročný a předvídatelný děj ale ničemu nevadil. Sympatičtí herci to jen vylepšovali. Fajn odpočinkový film.

plakát

Prezident Blaník (2018) 

Vzhledem k tomu, že mám nakoukané všechny díly Kanceláře Blaník, nebylo možné Tondu ve filmu vynechat. Film byl v některých momentech až trefně přesný. Některé hlášky byly perfektní:-) Jen je teda škoda, že Libor zůstal skryt....

plakát

Zloději zelených koní (2016) 

Film se velmi, ale velmi odlišoval od původní knižní předlohy. V Hajíčkově pojetí se opravdu jednalo o příběh kopáčů, který zbytečně "nedramatizovala" vedlejší linka vztahu Kači a Karolíny.. Film mě moc nezaujal.

plakát

Špindl (2017) 

Od filmu Špindl jsme očekávaly, že to bude kravina. Naše očekávání to ale dost předčilo, protože i když to bylo neskutečně prvoplánové, místy jsme se fakt zasmály. Nutno ale říct, že z některých scén by šlo vyrazit mnohem, mnohem víc. Nakonec z toho všeho vylezla taková nenáročná oddychovka, která neurazí, ale ani nenadchne.