Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Fantasy
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Petr Pan (2003) 

Nemám co dodat. herci byli vynikající. "láska" v podání těch herců mi přišla naprosto nehraná. Mořské panny opravdu hypnotizovali pohledem. Pro mne je důkazem toho, jak tento film například to, že můj mladší bratr už několik dní chodí a zpívá si: "Já věřím na víly a jo a jo."

plakát

První rytíř (1995) 

Výborný film! Z historického hlediska tedy nic moc. Ale té romantiky. Pěkná hudba i kostými. Líbil se mi především Sean Connery jako muž čekající na lásku, dobrák od srdce. Opravdu jsem mu to věřila. Julia Ormond je nádherná a tak trochu feministickou princeznu zahrála taky skvěle. Možná bych , ale R. Gera vyměnila za jiného schopného herce, protože on je v rolích milovníků už trochu nudný a omšelý. Taky bych chtěla vystihnout jednduchou krásu exteriérů. Nevím, co k tomu dál říkat, doporučuji.

plakát

Angel-A (2005) 

Moc povedený film. Krásný námět, zajímavý. Velice romantické a přes veškerou fantastičnost zde lze nalézt některé typické prvky lidského JÁ. Divím se, že proti tomuto filmu "nezbrojil" Vatikán, zobrazení anděla, jakožto lehké dívky je řekněme dost odvážné. Jamel Debbouze je báječný a roztomilý. Jediným opravdovým sklamáním pro mne byla Angelina křídla, bylo totiž dost neestetická a vypadala uměle, i když to třeba byl nepochopený záměr. Vlastně ještě něco: To hnusné kouření! Všem romantikům bych ho doporučila, slzička ukápne!

plakát

Blade: Trinity (2004) 

Námět trojky byl sice mírně ohraný, ale v podstatě jsem nenašla moc míst, kde bych se nudila. Akční to bylo stejně jako předchozí díly. A přiznám se, možná jsem přidala hvězdičku, za ztvárnění Draculi, který sice s "tradičním" Draculou nic moc společného neměl. Ale jeho živočišné zobrazení bylo zajímavé. Zklamáním hlavně bylo, že jako ve všech podobných amerických filmech dobro zvítězí nad zlem , Dracula bude poražen spolu s ostatním zlými. A v posledních minutách se dozvíme , že vlastně ještě všechno nezkončilo..(Víte co myslím např. Godzilla, Alien vs. Predator..)

plakát

Mlha (2005) 

Filmu dávám jedinou hvězdičku..a to za mlhu samotnou, která je ze všeho nejtajemnější. Díky začátku jsem čekala něco děsivějšího. Leč samotný zdlouhavý průběh byl opravdu nudný, konec, kdy se hlavní hrdinka "obětuje" mě potěšil. Herci mě moc nenatchli. A samotná "strašidelná stvoření z hlubin" taky ne.

plakát

Smím prosit? (2004) odpad!

Na tomhle filmu není absolutně nic zajímavého. Absence pořádné zápletky nebo zajímavého děje. Herci: Copak si J.Lopez může říkat herečka? A Gerovy doby Pretty woman jsou bohužel taky v dáli. Omlouvám se zastáncům romantických "komedií". Ale tohle je jeden z nejnudnějších filmů, které jsem kdy viděla.

plakát

Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu (2006) 

Bohužel jen 3*. Očekávala jsem něco lepšího. Námětu se nic nedá vytknout, ani hercům. Chce to to hodně odvahy takhle si dělat legraci z američanů, kteří doslova lpí na tom, že jsou nejúžasnějším národem pod sluncem. Sacha svou roli zahrál dokonale, nejspíš bych mu i věřila, že je to nějaký kazachstánec. Ale co mě zklamalo, byly některé výstupy , které mi přišli až moc "vulgární a nechutné". Např. sáček s něčím, co nejspíše patřilo do záchodu, to mi tedy vtipné nepřišlo. Borat by si zasloužil o hvězdičku více, ale vzhledem k tomu, že jsem ho jakožto češka viděla v češtině, musím ubrat. Kvůli strašnému dabingu, který byl velice pod úroveň toho, co naši dabéři dokáží.