Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (11)

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Jednoduché, předvídatelné, přímočaré, špatnné "napínavé" scény a hlavně prokreslení postav .. líp to říct nejde.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Kde začít ... Adam Driver hrál absolutně skvěle a každá scéna bez masky je opravdu dobrá. To samé mohu říct o Marku Hamillovi a Daisy Ridley. John Boyega trochu zaostával ale taky to nebyla úplná hrůza. Celý film by se dalo říct že byl správně až na Finnovu dějovou linku ta byla opravdu nudná a film mohl mít o půl hodiny méně. Z traileru jsem čekal epický fight Finna a sříbrného stormtroopera který jsem ale bohužel nedostal a to je jeden z důvodů proč jeho dějová linka nefunguje. Celá část ve městě je sice hezky barevná ale extrémně nudná! Proto kdykoliv se změní scéna na Finnovu linku chcete zpátky linku Rey a Luka. Ta je opravdu skvělá a nejlepší byl Yoda ... ten byl skvělý ale do teď nechápu tu dlouhou scénu se zrcadli. A neskutečně krásný je boj Rey a Kyla! To byla nádhera a opravdu jsem doufal že se k němu přidá ale bohužel moje naděje dopadla špatně. Konec filmu na planetě s červenou barvičkou jsem čekal krásně barevný a že si tam s barvami vyhrají. Ale opět mě zklamali :/ Jediný co tam bylo byla červená a bílá ... nic víc! A nakonec boj Kyla a Luka ... chápu že ho chtěl rozstřílet na cucky a chápu jeho překvapení že ho nemůže zabít. Byl jsem sám překvapen ... myslel jsem že zmizí jako Obi-wan a on tam pořád stál. Až když se to vysvětlilo jsem objevil to že Mark Hamill podal nejlepší výkon své herecké kariery a že si tento film zaslouží pouhé čtyři hvězdy za špatnou dějovou linku Finna s Rose.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Hned na začátku mě zklamalo CGI ,ale hned na začátku mě taktéž uchvátil soundtrack který je zde opravdu povedený. Čím dál v ději jsme tim míň mi to CGI vadilo a nevšímal jsem si ho. Snad každá scéna obsahuje aspoň jeden vtip který je v mnoha případech opravdu vtipný. A většina scén funguje vzájemně vtipně, vážně a dramaticky zároveň a to mě opravdu ohromilo a ošálilo. Zakončení je i přes CGI funguje skvěle, choreografie soubojů je promyšlená a nic mi u ní nevadí. Po herecké stránce bych měl pár výhrad ale Hunnam podal opravdu vynikající výkon! A hlavní důvod proč hodnotím tak jak hodnotím je hlavně díky tomu jak to pan Ritchie ukočíroval, hlavně kvůli tomu jak je napsaný scénář (tak aby to bylo vtipné, vážné a dramatické zároveň) a díky výkonu Hunnama a scéna když běží lesem a snaží se utéct meči ... mám orgasmy !

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Čím jsem starší a čím víc je dílů tím míň mě to baví ... ani už si nepamatuju kdy naposledy jsem se nad tím zasmál :/ Už to není co to bývalo když mi bylo 8 a dávali to na ČT2.

plakát

The Sound (2017) 

Jde znát že na tom pracovali stejní lidé jako na Kruhu.

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

Jestli se ba tento film chcete kouknou .. tak nikdy si ho nepouštějte s českým dabingem! Nejhorší dabing vůbec! Jinak na fim se určitě kouněte je skvěle napsaný, utržené končetiny vypadají skvěle a je to i skvěle zahrané takže za mě 5 hvězd!

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Asi jsem jedinej kdo nemá rád hru o trůny ,Protože mi příjde že důležité jsou jen 3 série a to jsou 1. , 2. a 7. ! Mezi tím je zdlouhavá k příběhu nepotřebná čtyřsériová pauza. Která k příběhu skoro ničím nepřispěje .. protože stejně všichni víme co se stane ! A celé 4 série k té 7. skoro ničím nepřispěje. !spoilery! smrt Jona Snowa je zbytečná .. a to že umřelo několik vedlejších postav s příběhem tolik nehne ... a to že postav je tam kupa že si pamatuju jména jenom pár je už i na mě moc ... a proto hodnotím za 3 hvězdy !

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Co říct ... Prostě předělávka kreslené verze do písmene ! Vážně ,kreslená verze se od této liší jen málo věcma . A chtělo by to méňe zpívání a více originality a příběhu ! Jinak Emma Watson byla krásná jako obvykle. A zvíře a vlci jsou taky skvěle naanimovaní. A jednou jsem se dokonce zasmál. Ale pokud jste v pubertálním věku tak si užijete jen Emmu ... a proto hodnotím za 3 hvězdy !

plakát

Wonder Woman (2017) 

Já mám zvláštní pocit že každou čtvrtku filmu dělal někdo jiný. První čtvrtka na ostrově je sice kouzelná a celý ostrov vypadá skvěle ale je nudná a o boji mezi amazonkami a lidmi ani nemluvě ! Ale potom co Hlavní dva antagonisté vyjedou do Británie tak to začíná být více zajímave a když princezna Diana neví co má vlastně dělat bylo i trochu vtipné a pak se dostaneme do 1. bitvy kde už je to celkem záživné a kdykoliv je na Dianu pohled ze shora tak vypadá skvěle ale jak mile tam jsou ti další kumpáni tak ty tam jsou úplně k ničemu! No a závěrečný fight mezi Dianou a Aresem je těžké zhodnotit... Vypadá to skvěle všechny ty barvičky atd. ale když se mluví o aresovi a všech antagonistech tak je to hrůza....O smrti toho jejího kluka ... to nebylo vůbec smutný když vám scénář nedá pořádné seznámení s ním! A přrsně proto dávám známku 3! Rozhodně to není špatný film a stojí to zato se na něj kouknout!