Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (46)

plakát

Loki (2021) (seriál) 

Jeden z lepších MCU seriálů si zaslouží slušných 70% aneb na co není prostor ve filmu… Slušné vystoupení Toma Hiddlestona, který nás vlastně provází a seznamuje s detaily multiverza a divák se vlastně musí od začátku do konce (i přes některá hluchá místa) stoprocentně soustředit. Bohužel je v závěru Loki vykreslován až moc jednoduše, jako čistokrevný hrdina a působí to, že si tvůrci chtěli trochu ušetřit práci a zavděčit se Lokiho fanouškům. Škoda, šlo z toho vymáčknout víc. Ale po skončení si člověk stejně vygoogluje, jak to bude s druhou řadou.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Nevyužití potenciálu. A to tak, že zásadní. Jeden z nejlepších záporáků napříč všemi Marvel filmy dokonale ztvárněný Christianem Balem, který však dostal po hříchu málo prostoru. Navíc se jedná o poslední díl 4. (bohužel nejslabší) fáze, kde jsem měl jako Marvel fanoušek prostě vyšší očekávání a zbytečně zdlouhavé vracení se k začátku lovestory a dějová linka je vlastně dost fádní a čitelná. Efekty jsou však parádní a Marvel to dopracoval do té fáze, že to už člověk celkem neocení, protože si na to zvyknul.  Neurazí, nenadchne.

plakát

Kdo přežije - Cagayan (2014) (série) 

Spoilery Objektivně tak na tři*, ale když vidím tady to celkové hodnocení, tak ho chci trochu "znormálnit", třeba se nás takových najde víc. Zase taková hitparáda to totiž nebyla. Mám rád série, ve kterém jsou tři kmeny. Vždycky je to zajímavé, hlavně je jasné, že když hra vázne, tak první twist to rozjede. Podle mě to byla průměrná řada s pár skvělými hráči (Spencer, LJ - ano, ten mi připadal velmi dobrý a zasloužil by si ještě šanci, Sarah) a jedním z nejpřeceňovanějších vítězů. On to totiž Tony zas tak těžké neměl, protože to, co mu tady prošlo by mu v drtivé většině sezon rozhodně neprošlo.

plakát

Kdo přežije - Nikaragua (2010) (série) 

Spoilery Moc nerozumím těm negativním hodnocením u této série, kterou já řadím jednoznačně k těm lepším. Má dva problémy, kvůli které nemá úplně dobrou pověst. Tou první je občas velmi nelogické chování soutěžících, ale tou hlavní je pravděpodobně to, že přišla po dvou Russelových sérií, ale hlavně ta předhozí HvV byla velmi kvalitní a laťku nasadila velice vysoko. Co mě mrzí je, že vypadnutí Brendy byla objasněno až na Reunionu. A co se týče vítěze, tak Fabiovi jsem vlastně fandil už od začátku, protože se mi jeho styl hry líbil. A to hlavně svou zábavností.

plakát

Třída číslo 402 (1999) (seriál) 

Hodnotím pouze první řadu, jelikož druhou jsem tak nějak nezaregistroval a není ani nikde ke stažení. Veřejně přiznávám, že si občas pustím tenhle seriál, který patří k tomu nejlepšímu, co nám Jetix nabízel. Každý si tam najde svého oblíbence nebo někoho, v kom se tak nějak vidí( v mém případě jednoznačně Vinnie:D). Velmi pohodový seroš, který splňuje to, co splnit má. Zabaví a pobaví.

plakát

Kdo přežije - Heroes vs. Healers vs. Hustlers (2017) (série) odpad!

Spoilery Velké zklamání. Tato série měla výborně našlápnuto k tomu být jednou z nejlepších. Bohužel s postupem času člověk tak nějak začne tušit, kdo to asi vyhraje - vzhledem ke zcela jasné podpoře od produkce. Ale to, jakým způsobem to proběhlo byla děs a hrůza. Zlatá podpora Russela Hantze, který krom hledání imunit uměl "hrát". Kmenovka s rozděláváním ohně ve mě vzbudila obrovskou "naštvanost" a vzpomínku na Robinsonův ostrov (když najednou rozhodovala pouze fyzická kondice, nikoli sociální aspekt hry), kde byly taky tvrdě popřeny principy hry. A to to na začátku nevypadalo vůbec špatně, ale nakonec obrovské zklamání.

plakát

Kdo přežije - Mikronésie (2008) (série) 

!Spoilery! Vynikající série plná spousty velkých zvratů, která však nepůsobily jakoby "nereálně", jak tomu často bývá v jiných sériích. Komando černých vdov doslova ovládlo hru - což mě samozřejmě jako obdivovatele Ozzyho mrzí. Ale nedá se svítit, mozek prostě v této soutěži vyhrává častěji. Co se týče vítězky, tak Parvati je podle mě ideálním prototypem vítězky, která svou strategii povýšila téměř k dokonalosti, k tomu si připočtěme její schopnost vyhrávat individuální imunity. Výsledkem je podle mého názoru nejlepší ženská vítězka vůbec. Každopádně musím ocenit, že i produkce to zvládla výborně a více méně všichni dostávali velmi podobný prostor na televizních obrazovkách a člověka by na začátku vůbec nenapadlo, jak to celé dopadne.

plakát

Kdo přežije - Samoa (2009) (série) 

SpoileryI přes to, že tady bylo evidentně nespočet zásahů produkce, tak je to podle mého jedna z nejlepších řad. Ano, Russel Hantz dostává hodně, opravdu HODNĚ prostoru, není to úplně na škodu. Díky němu podle mě chytila show druhý dech, protože on po dlouhé době přišel s úplně jiným přístupem. Hrozně legrační mi přišla i Shambo - nechápu, že i takoví tvorové existují a dokonce mají volební právo. Jako jediný kaz vidím to, že se téměř vůbec nedávalo prostor vítězce série. Nicméně když jsem se na to koukal podruhé, více jsem se na její hru soustředil a příčina její výhry je i v tom, že ona opravdu s vyloučenými budovala nějaké vztahy, takže to nebylo jen o tom, že Russ všechny vyhodil.

plakát

Trosečník (2006) (pořad) 

Za co jedna hvězda? Za Mašlíkovou, Vašuta ale hlavně za to, že je to o chlup lepší, ikdyž možná o dva, než novácký Robinsonův Ostrov

plakát

Kdo přežije (2000) (pořad) 

!Spoilery! ... aneb jak to všechno začalo. Myslím si, že každý, kdo chce nějakou sérii vůbec hodnotit by měl tohle vidět, v ideálním případě touto sérií začít v rámci sledování. Díky první sérii a tomu tlustýmu nahatýmu homosexuálovi jsem si tuhle show zamiloval. Tady to všechno začalo. Zasloužený vítěz, otec strategie v survivoru Richard, afektovaná histerka Sue... Prostě slušná sestava zaručující dobrou podívanou, od které se pak vlastně všechno odvíjí. Je sranda se na to podívat teď se znalostí všech dalších 33 kompletně odvysílaných sérií, protože člověk nestačí kroutit hlavou.